Setari Cookie-uri

Marius Elisei se gândește deja la mărirea familiei alături de noua iubită!Cum i s-a schimbat viața fostului soț al Oanei Roman?

Marius Elisei se gândește deja la mărirea familiei, mai ales că se declară îndrăgostit până peste cap de noua sa iubită.

După despărțirea de Oana Roman la începutul acestui an, Marius Elisei a fost subiectul unor numeroase speculații cu privire la viața sa personală. Acum, fostul soț al Oanei Roman a confirmat că are o nouă iubită și că se simte mai fericit ca niciodată alături de ea.

Marius Elisei și Oana Roman au încercat să se împace după separare, dar relația lor nu a mai funcționat, ceea ce i-a determinat să aleagă să meargă pe drumuri separate. Cu toate acestea, în ultimele săptămâni, Marius Elisei a făcut un pas important în viața sa amoroasă, prezentând-o public pe noua sa iubită.

"Mă simt exact cum se vede, sunt un bărbat fericit și liniștit. Pe actuala mea iubită am cunoscut-o la o petrecere a unui prieten comun. M-a cucerit prin căldura ei, prin naturalețea și sinceritatea ei. Ea m-a cucerit prin simplul fapt că am găsit în ea ceea ce eu căutam și îmi doream de multă vreme și anume multă liniște.", a dezvăluit Marius Elisei, pentru fanatik.ro.

Citește și:

Marius Elisei pare să fie îndrăgostit până peste cap de noua sa iubită și își planifică viitorul apropiat alături de ea. Cu toate acestea, bărbatul a subliniat că nu se grăbește să devină din nou tată, cu toate că și-ar dori ca familia sa să se mărească.

În contextul acestei dezvăluiri, Oana Roman a făcut anumite acuzații la adresa fostului său soț, acuzându-l că nu se implică în creșterea fiicei lor și că nu plătește pensia alimentară în valoare de 500 de lei pe lună.

„Nu mă ajută absolut deloc, el nu se implică deloc în creșterea ei de ceva vreme. Eu o duc la școală, eu o iau, eu mă ocup de toate activitățile ei, eu o duc în vacanță, eu plătesc toate facturile, școala, activitățile, tot ce înseamnă creșterea ei. Nu a plătit niciodată pensia alimentară, deși e 500 de lei, asta e suma pe care el a zis că poate să o ofere, dar nu o oferă nici pe asta. Este opțiunea lui, fiecare face ce simte și ce crede! Se mai văd din când în când, destul de rar, și la asta se rezumă”, a declarat Oana Roman în emisiunea „Exclusiv VIP”, de la Prima TV, conform click.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.