Setari Cookie-uri

Alimentul la care a renunțat Micutzu în lupta cu kilogramele! Actorul a dat jos 50 de kilograme

Micutzu cântărea 170 de kilograme, până când a decis că este momentul să facă o schimbare în viața sa. Actorul a renunțat la un aliment, timp de 8 luni, iar acum a reușit să dea jos 50 kilograme.

Micutzu a luat o decizie radicală în urmă cu ceva vreme, atunci când a decis să scape de kilogramele acumulate în exces. La nici 37 de ani, actorul cântărea 170 de kilograme, însă a venit momentul în care a trebuit să își prioritizeze sănătatea și a luat decizia de a renunța la alimentele care îi fac rău.

Primul aliment pe care nu l-a mai inclus în meniul său zilnic a fost carnea. Timp de 8 luni de zile, Micutzu nu a mai consumat produse din carne, iar astfel a reușit să dea jos 50 de kilograme.

Ulterior, actorul a renunțat la carbohidrați și la mâncatul compulsiv, mai ales seara.

"Am slăbit pornind de la grija pentru sănătate. Când ai aproape 170 kg… Ajungi ușor la cifra asta pentru că nu îți dai seama în momentul în care te îngrași că prinzi proporții, mai ales că îmi blocam în minte faptul că mă îngraș.

Citește și:

Am început cu chestii mici. Nu am mai mâncat carne foarte des, am avut o pauză de opt luni. A contribuit foarte mult. Iar apoi clasicul fără carbohidrați”, a declarat Micutzu, în emisiunea lui Denise Rifai.

Actorul era obișnuit să mănânce mult seara, însă acest obicei s-a schimbat atunci când și-a dat seama că sănătatea îi este pusă în joc.

"Doar mâncarea a scăpat de sub control. (..) Seara rupeam când venea vorba de mâncare”, a mai spus el, potrivit a1.ro.

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.