Setari Cookie-uri

Alina Sorescu, noi dezvăluiri după despărțirea de Alexandru Ciucu! Cine îi este aproape și o susține necondiționat?

Alina Sorescu a vorbit despre momentele grele prin care trece, după despărțirea de Alexandru Ciucu. Vedeta are parte de mult ajutor și susținere din partea unei persoane dragi sufletului ei.

Alina Sorescu este o femeie puternică, iar acest lucru l-a demonstrat după despărțirea de tatăl fetelor sale, Alexandru Ciucu. Vedeta se află în continuare în proces cu creatorul de modă, însă a învățat să privească partea plină a paharului.

Artista nu a dorit niciodată să iasă în evidență prin scandaluri iar, de aceea, nici acum nu vrea să ofere prea multe detalii despre ceea ce se întîmplă în viața ta.

„Așa e viața și cu bune și cu rele. Am vorbit în momentul în care a fost cazul să clarific anumite lucruri, dar nu cred că este cazul să ne spălăm rufele în public, indiferent ce situație va apărea.

Niște lucruri am spus, atât cât a fost cazul, la momentul respectiv. Situația e departe de a se fi terminat, dar nici nu am ce să mai spun în plus”, a explicat Alina Sorescu în emisiunea „Duet cu Alexandra Ungureanu”.

Citește și:

În ceea ce privește susținerea pe care o primește în această perioadă dificilă, ea se bazează pe părinții ei. Mama Alinei Sorescu îi este cea mai bună prietenă și i-a fost și îi este aproape de fiecare dată. În ceea ce îl privește pe tatăl său, acesta este un adevărat ajutor în treburile bărbătești pe care le are de făcut.

„Cu mama vorbesc cel mai mult. Ea este și familia mea și îmi este, în general, foarte aproape. Mi-a fost și în perioadele mai grele, dar mama mea este cea mai bună prietenă a mea și cel mai mare sprijin când vine vorba de a mă ajuta cu fetele.

Când e nevoie de o mână de fier, acolo e tata. Mă ocup singură de afacere, dar el e de nădejde când nu pot fi eu undeva”, a povestit vedeta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.