Setari Cookie-uri

Theo Rose, părere sinceră despre Simona Halep. Ce ar schimba în viața sa, dacă ar fi în pielea tenismenei

Theo Rose și-a exprimat opinia sinceră despre Simona Halep, pe care o apreciază enorm. Artista are, totuși, câteva lucruri pe listă pe care le-ar schimba, dacă ar fi în pielea tenismenei. Iată ce a povestit!

Theo Rose este și a fost mereu sinceră în interviurile pe care le-a acordat și nu s-a temut să își exprime opinia despre tot felul de subiecte, cu riscul de a fi judecată de către cei din jurul ei. Nu doar în ceea ce privește declarațiile sale a fost judecată, de-a lungul timpului, ci și în ceea ce privește deciziile pe care le-a luat în viață, inclusiv faptul că a rămas însărcinată i-a făcut pe mulți să comenteze, deși aceste aspecte din viața privată nu ar trebui să fie unele de interes pentru cei care o urmăresc sau doar îi ascultă muzică.

Într-un interviu pe care frumoasa parteneră de viață a lui Anghel Damian, a recunoscut că și-ar dori să fie în pielea Simonei Halep pentru o zi, deoarece este un om care a făcut performanță și pe care îl admiră. Crede, de asemenea, că tenismena să fie fericită, iar dacă ar fi ea, ar face tot posibilul să fie mai fericită, dar cu siguranță ar face lucrurile diferit față de ea, dar ar spune niște lucruri fără să le gândească prea tare, ceea ce nu ar ajuta-o de fiecare dată.

Citește și:

Citește continuarea pe 9am.ro.

Vizionare placuta


Kudika
21 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.