Setari Cookie-uri

Connect-R, chimie puternică cu Raluka: O știu foarte bine...

Connect-r a colaborat din nou cu Raluka, iar cei doi au scos o piesă care are toate șansele să devină hit. Artistul a mărturisit că el și Raluka au avut întotdeauna chimie, iar succesul melodiei recent lansate i se datorează și ei.

Connect-R și Rauka au colaborat din nou pentru cea mai nouă piesă lansată, "Lasă-mă să te...". Artistul se bucură de succesul melodiei și are doar cuvinte de laudă la adresa Ralukăi, cu care a mai colaborat și în trecut. De când a compus melodia, Connect-R s-a gândit că Raluka ar fi artista a cărei voce s-ar potrivi perfect, astfel că cei doi s-au întâlnit, iar timp de 6 luni au lucrat la noua piesă.

„Am făcut piesa și am zis că mai trebuie să scriu o strofă, că de obicei așa lucrez, o strofă și un refren, și că este clar că ar trebui un invitat, ca să fie și o persoană cu care comunici în piesă, că vrei să atingi. Evident că prima care mi-a venit în minte a fost Raluka. Noi am mai cântat la începuturile ei, o știu foarte bine. Este și o chimie între noi, ascultăm aceeași muzică, avem această pasiune pentru muzica afro-americană. E o chimie acolo”, a declarat Connect-R pentru ego.ro.

Citește și:

Connect-R simte că are o legătură specială cu Raluka, mai ales că au gusturi asemănătoare în ceea ce privește muzica, dar nu numai. Artistul a recunoscut că între el și vedetă există o chimie aparte.

Connect-R, hit după hit

Connect-R își dorește să lanseze mai multe piese în viitorul apropiat și se bucură de succesul melodiei "Lasă-mă să te...". El își dorește ca și celelalte piese ale sale să fie la fel de apreciate ca hit-ul "Vara nu dorm".

„Se stă până când ea se consumă. Adică până când vezi că nu mai e în top. Acum dacă e exact ca „Vara nu dorm” nu o stăm să așteptăm. Adică nu știu. Eu vreau să mai dau drumul la câteva piese până la sfârșitul anului. Dar pe asta o să o lăsăm puțin mai mult pentru că în primul rând este clar că e un hit, dar mai cu seamă că ea face parte dintr-un proiect. Devine un produs, nu doar pentru mine, ci și pentru ascultători”, a mai precizat artistul.

Citește și:

Deși melodia care i-a adus un succes nebun este "Vara nu dorm", Connect-r a declarat că cea mai ascultată piesă a sa este "Noi ne potrivim".

„Oamenii aveau această tendință, la orice piesă pe care am scos-o și Slavă Domnului că am mai scos, „Noi ne potrivim” este cea mai difuzată piesă a mea, nu „Vara nu dorm” , dar evident „Vara nu dorm” va rămâne un fenomen față de restul pieselor. Ideea este că oamenii aveau tendința ca la fiecare piesă pe care o scoteam să spună că este frumoasă, dar nu ca „Vara nu dorm”. E gata. La piesa asta comentariile s-au oprit, ceea ce mă bucură enorm.”

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.