Setari Cookie-uri

Loredana Chivu nu are liniște în propria casă. Fostul iubit o terorizează: Am auzit bătăi puternice în ușă

Loredana Chivu nu mai are deloc liniște în propria casă, din cauza fostului partener de viață care nu se poate obișnui cu ideea că aceasta l-a părăsit. Deși are ordin de restricție, nu poate sta departe de ea. Iată ce a declarat blondina recent!

Loredana Chivu a fost mereu o persoană transparentă, când a veni vorba despre viața sa privată, ceea ce înseamnă că fanii au fost mereu la curent cu schimbările pe care a decis să le facă pe parcurs. Nici fosta ei relație nu a fost una secretă, chiar ea recunoscând, într-un interviu pe care l-a acordat acum ceva timp, faptul că a acceptat propunerea de a se căsători cu iubitul violent de teamă. Știa că nu este cea mai bună alegere, dar pur și simplu nu a crezut că poate reacționa într-un alt mod.

Nici faptul că relația cu fostul ei partener nu s-a terminat prea bine nu este un secret pentru cei care o urmăresc, deoarece ea le-a vorbit și despre acest subiect sensibil. Din cauza amenințărilor pe care blondina le-a primit din partea bărbatului cu care se logodise, a decis să ceară un ordin de restricție împotriva lui, pentru a fi sigură de faptul că nu îi este pusă viața în pericol la fiecare colț de stradă, doar că aparent acesta nu are de gând să îl respecte, iar vedeta a făcut o serie de declarați legate de asta.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.