Setari Cookie-uri

Simona Halep, susținută de Loredana Groza după suspendarea pentru dopaj:Dăruirea și talentul nu pot fi oprite de nimeni

Simona Halep a fost suspendată timp de patru ani pentru dopaj, iar mai multe persoane publice au sărit în apărarea sa pe internet. Printre acestea se află și Loredana Groza care i-a transmis un mesaj emoționant tenismenei.

Zilele acestea, vestea că Simona Halep a fost suspendată timp de patru ani pentru dopaj de către Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis a șocat o țară întreagă. Mirarea a fost la fel de mare și pentru sportiva noastră, care nu se dă bătută și care va lupta în continuare, pentru a i se face dreptate, mai ales că a respectat mereu regulile și nu a consumat substanțe interzise nici măcar inconștient.

Toată țara este alături de ea, iar tenismena are dreptul la apel, deoarece decizia luată de către ITIA nu este una definitivă și va merge până la capăt, pentru a le arăta tuturor că toate acuzațiile care i s-au adus sunt false. Nu doar fanii ei o susțin și îi trimit mesaje care să îi aducă zâmbetul pe buze, ci și mai multe vedete din România care i-au transmis mesaje emoționante pe rețelele sociale, iar printre acestea se află și Loredana Groza care o admiră pe sportivă pentru tot efortul depus în ultimii ani și pentru rezultatele obținute.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.