Setari Cookie-uri

Loredana, mărturii fără perdea! De ce a plecat din juriul de la Vocea României: Nimic nu este pentru totdeauna...

Loredana a dezvăluit motivele care se află în spatele deciziei sale în ceea ce privește renunțarea la scaunul de jurat de la Vocea României.

Loredana Groza, una dintre cele mai iubite voci din industria muzicală românească, a surprins publicul cu decizia sa de a părăsi juriul emisiunii "Vocea României" de la PRO TV, unde a fost prezentă timp de șapte ani. Această mișcare neașteptată a fost expusă în premieră într-un podcast susținut de Mihai Morar, oferind o perspectivă intimă asupra motivelor care au condus la această schimbare radicală.

Cu o carieră ce se întinde pe mai mult de trei decenii, Loredana a fost mereu în centrul atenției, iar piesele sale au simțit schimbarea necesară unui artist. De la pop la jazz, de la rock la folclor, artista a explorat și a transmis o gamă largă de emoții și sentimente prin muzica sa, captivând inimile publicului din România și dincolo de granițele sale.

Citește și:

Totuși, decizia de a părăsi "Vocea României" a fost motivată de schimbări în cadrul echipei și de o evoluție personală constantă. Loredana a menționat că plecarea producătorului Adrian Sîrbu de la PRO TV a fost un moment trist și dificil pentru ea, iar atmosfera haotică care a urmat a fost un factor decisiv în reconsiderarea rolului său în emisiune.

„Nimic nu este pentru totdeauna. Suntem într-o continuă schimbare. (…) Am avut întotdeauna parte de schimbări radicale. Făceam de 7 ani Vocea României. A fost un catalizator că Adrian Sîrbu a plecat de la Pro TV. Pentru mine a fost un moment foarte trist și greu. Creatorului i se ia creația. Mi se pare un lucru de neînțeles. Nici acum nu am înțeles de ce și cum. Toată lumea voia să o ia în toate direcțiile. (…) În ciuda acestei mișcări haotice care se crease, am zis ok, să rămânem să creăm o stabilitate. După doi ani de la chestia asta mi-am dat seama că mă învârt în cerc și că stând acolo nu evoluez. Nu mai simțeam acea energie, vibrație, dorință”, a explicat Loredana în podcast-ul lui Mihai Morar.

Citește și:

În ciuda inițialului efort de a menține stabilitatea în cadrul emisiunii, Loredana a realizat că stagnarea nu este o opțiune pentru ea și că are nevoie de noi provocări și oportunități de creștere. Astfel, artista s-a alăturat echipei de la Antena 1, unde a contribuit la emisiunile "Next Star" și "X Factor", găsindu-și un nou teren fertil pentru exprimarea sa artistică.

În interviul acordat lui Mihai Morar, Loredana a subliniat că schimbarea a fost necesară și că este mulțumită de evoluția sa în noul mediu. Decizia de a părăsi "Vocea României" a fost privită ca un pas firesc în cariera sa și a fost întâmpinată cu înțelegere și sprijin din partea fanilor și a colegilor din industrie.

„Simțeam nevoia de o schimbare. A fost o mișcare extraordinară. Absolut deloc (n.red. – nu regretă). M-am realizat în foarte multe chestii”, a mai spus artista în podcast.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.