Setari Cookie-uri

Loredana Groza a strălucit la aniversarea vârstei de 53 de ani! Uite cum a petrecut vedeta în club

Loredana Groza a împlinit în acest weekend 53 de ani, însă demonstrează cu vârf și îndesat că vârsta este doar un număr! Uite cât de bine s-a distrat artista, alături de fiica ei și cei mai apropiați prieteni!

Loredana Groza a împlinit recent 53 de ani, iar în acest weekend a organizat o petrecere de pomină, într-un club de fițe din Capitală. Vedeta a avut-o alături pe fiica sa, Elena, dar și prieteni apropiați, care au sărbătorit-o pe Lori așa cum se cuvine!

Loredana a scris și un mesaj plin de recunoștință pe Instagram, acolo unde le-a mulțumit tuturor celor care au fost alături de ea și care i-au transmis gânduri bune.

„Iată, a mai trecut un an… E 10 iunie! E ziua mea de Re-Naștere… Vă mulțumesc pentru că m-ați primit în viețile voastre, în sufletele voastre și că ați ales să mergeți alături de mine în această călătorie fantastică care este viața! Viața e poezie! Cu fiecare an care trece avem posibilitatea de a învăța să trăim mai intens, mai frumos, mai profund, să ne bucurăm pur și simplu de viață indiferent de ce ne vine în cale. Mulțumesc divinității că mi-a dat această misiune de a face oamenii mai fericiți prin glasul meu, prin cântecele mele! Recunoștința și dragostea mea pentru voi sunt nesfârșite!”, a scris vedeta, pe pagina sa de Instagram.

Citește și:

Alături de Loredana au fost Andreea Esca, Doinița Oancea, Tania Budi, dar și alte personalități din showbiz-ul autohton.

Loredana a divorțat în mare secret de tatăl fiicei sale

Loredana a divorțat în mare secret de Andrei Boncea, iar anunțul a fost făcut chiar de către tatăl artistei. Vedeta nu a dorit să ofere informații cu privire la viața sa sentimentală, chiar dacă speculații existau de mult timp în presă.

„Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează. Relațiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dușmănie între ei. Lucrurile merg bine, au un copil”, a declarat Vasile Groza pentru Cancan.ro.

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.