Setari Cookie-uri

Denis Roabeș, solistul trupei The Motans a plecat de la Vocea României! Motivul pentru care a încheiat colaborarea

Denis Roabeș, solistul trupei The Motans, și-a anunțat urmăritorii faptul că a renunțat la scaunul său de jurat, din cadrul emisiunii Vocea României.

Denis Roabeș, solistul trupei The Motans le-a scris internauților un mesaj, prin care le-a explicat motivele care stau la baza plecării acestuia de la emisiunea Vocea României. Artistul și-a anunțat plecarea de la concursul de talente și a menționat că urmează o perioadă cu numeroase proiecte pentru el, dar și surprize pentru fani.

Denis Roabeș își dorește să înceapă un turneu național și să aibă cât mai multe concerte, peste tot prin țară, începând cu această toamnă.

„De obicei îmi place să scriu texte lungi și care să cuprindă cât mai în detaliu diverse sentimente și trăiri ce se află în spatele anumitor decizii. Dar azi, cumva, simt nevoia să fiu mai direct și la obiect. Așadar, am câteva vești pentru voi. În toamnă, îmi doresc să lansez un album nou și să pornesc într-un turneu The Motans, unul special, primul din ultimii 3 ani.

Citește și:

Venim să ne vedem! După cum vă puteți imagina, e o muncă imensă care stă în spatele acestor provocări, una pe care am început-o deja de ceva vreme. Aceste lucruri au dus însă la o concluzie. Nu voi mai putea continua în rolul de antrenor la Vocea României. Vreau să mulțumesc pe această cale întregii echipe Vocea României, colegilor de scaun și oamenilor de acasă. A fost o experiență foarte frumoasă, din care am învățat incredibil de multe și am avut norocul să-mi fac prieteni noi.", a scris solistul trupei The Motans, pe pagina sa de socializare.

Denis Roabeș a continuat și și-a cerut iertare față de concurenții care s-au înscris în ediția prezentă, cu gândul de a intra în echipa sa.

"Totodată, profit de ocazie pentru a-mi cere iertare față de orice viitor concurent care s-a înscris la emisiune dorind să ajungă în echipa The Motans. Dar să știți că inboxul meu e mereu deschis. Ne vedem în fața scenei”, a scris artistul.

Citește și:

Denis Roabeș, despre rolul de jurat

În urmă cu câteva ediții Vocea României, Denis Roabeș a acceptat cu entuziasm invitația de a ocupa un scaun de jurat.

„Sunt fericit că fac parte din echipa Vocea României. E o provocare pe care am aşteptat-o cu nerăbdare şi mă bucur că am oportunitatea de a da mai departe ce am învăţat eu în ultimii ani. Pentru mine, ideea de mentorat este ceva foarte special. De-a lungul vieţii, am avut noroc să întâlnesc persoane care m-au ajutat să mă formez atât ca om, cât şi ca artist. Iar acum mă aflu în ipostaza în care să sper că şi eu, la rândul meu, îi voi influenţa pozitiv pe cei pe care-i voi întâlni”, a spus atunci Denis Roabeş.

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.