Setari Cookie-uri

Ce i s-a întâmplat lui Theo Rose, după ce a ajuns acasă cu Sasha: Nu-mi revin

Theo Rose a petrecut prima dimineață acasă,cu fiul său și cu partenerul ei de viață, Anghel Damian. La un moment dat, a simțit nevoia să iasă pe balcon și să le facă o serie de dezvăluiri celor care o urmăresc pe Instagram. Iată ce a povestit!

Anghel Damian, Theo Rose este în culmea fericirii și nu îi vine să creadă ce s-a întâmplat recent. Pare ireal pentru ea faptul că au trecut cele nouă luni de sarcină, că băiețelul ei este lângă ea și că totul a decurs bine, în ciuda faptului că a fost nevoită să facă o operație de cezariană, deși fizic și mai ales psihic era pregătită pentru a naște pe cale naturală. Toate mulțumirile, în acest caz, au mers către medicul care i-a monitorizat sarcina și care , de asemenea, a ajutat-o să nască.

Micuțul Sasha Ioan a venit pe lume pe data de 14 iunie, iar la trei zile distanță a mers împreună cu părinții lui acasă, unde a fost așteptat cu brațele deschise. În prima sa dimineață acasă, mama lui a simțit nevoia să facă niște dezvăluiri pe contul ei oficial de Instagram, în timp ce el dormea liniștit. Theo Rose este uimită, recunoscătoare și fericită pentru ceea ce trăiește și nici nu îi vine să creadă încă faptul că totul este real.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.