Setari Cookie-uri

Georgiana Lobonț, anunț surpriză după ce a declarat că a pierdut sarcina! Ce se întâmplă în viața vedetei?

În urmă cu două zile, Georgiana Lobonț declara că a pierdut sarcina, însă mărturisea că are încredere în planul lui Dumnezeu. Acum. vedeta a făcut un anunț surprinzător.

În urmă cu doar două zile, Georgiana Lobonț, în vârstă de 29 de ani, a transmis o veste dureroasă prietenilor virtuali, și-a pierdut sarcina la 7 săptămâni. Vestea a fost un șoc pentru ea și familia ei, însă cu o putere rar întâlnită, a găsit forța de a zâmbi și a face declarații despre tot ceea ce s-a întâmplat.

Georgiana Lobonț se pregătea să devină mămică pentru a treia oară și împărtășise cu bucurie acest moment cu fanii săi de pe rețelele de socializare. Cu entuziasmul caracteristic, artista și-a ținut comunitatea la curent cu toate detaliile, împărtășindu-le fiecare etapă a sarcinii. Cu toate acestea, la un moment dat, medicul i-a comunicat că sarcina nu a evoluat cum era de așteptat.

„Poate că mi-am exprimat bucuria prea repede, dar așa am simțit. Nu pot să țin în mine. Dacă am o supărare, o zic. Dacă am o tristețe, o zic. Dacă sunt nervoasă pe cineva, îi zic, nu îi zic la spate, spun în față. Așa e felul meu. Poate că tot trecând prin situația asta și ajungând de la o extremă la alta, așa a dat Dumnezeu, să mi se întâmple mie lucrurile acestea, ca eu să pot să fiu deschisă, cum sunt eu de obicei, și să îmi exprim și tristețea asta în public și să pot să fiu un exemplu pentru toate femeile care trec prin această situație, pentru că nu este deloc placută.

Citește și:

Este și dureros sufletește și fizic, dar mai ales sufletește. Fetelor, mamelor, doamnelor, cele care treceți prin situația asta. Priviți întotdeauna partea plină a paharului. Nu putem noi să facem nimic cu viața asta, decât să o trăim frumos și să gândim pozitiv ca să atragem pozitivul asupra noastră. Să ne rugăm și să-i mulțumim lui Dumnezeu pentru toate ce ni le dă. Așa a fost să fie! Asta este viața!”, a spus Georgiana Lobonț, pe social media.

Chiar dacă durerea și tristețea au fost copleșitoare, Georgiana Lobonț a ales să-și exprime emoțiile și să rămână deschisă față de publicul său. Într-o postare emoționantă pe rețelele de socializare, artista a mărturisit că poate a împărtășit bucuria prea devreme, dar că preferă să fie autentică și să spună lucrurilor pe nume.

Citește și:

Totuși, surpriza a venit la scurt timp după aceea. Într-o postare recentă pe social media, Georgiana Lobonț a anunțat că pregătește o surpriză muzicală pentru fanii săi. Pe 15 august, aceștia vor avea parte de o apariție specială a cântăreței alături de formația Triton.

„Pe 15 august v-am pregătit o surpriză muzicală alături de formația Triton”, este mesajul scris de Georgiana Lobonț pe Instagram.

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.