Setari Cookie-uri

Gerard Pique, primele declarații după despărțirea de Shakira:oamenii nu știu nici măcar 10% din ceea ce s-a întâmplat...

După o despărțire intens mediatizată, Gerard Pique a vorbit pentru prima dată despre separarea de Shakira.

Gerard Piqué, fostul fundaș central al echipei FC Barcelona, a decis să pună capăt tăcerii și să vorbească despre controversata sa despărțire de Shakira, separare care a captat atenția presei și a fanilor timp de mai multe luni. Într-o apariție la emisiunea "El món a RAC1," Piqué a dezvăluit detalii despre modul în care se simte în urma despărțirii de frumoasa artistă, care i-a dăruit doi copii.

"Dacă aș fi dat importanță la ceea ce se spune despre mine, acum aș fi fost închis într-un apartament sau m-aș fi aruncat de la etajul șase," a spus Piqué, subliniind că nu acordă atenție afirmațiilor și speculațiilor care au apărut în presă. "Singura modalitate de a ieși viu din toate acestea este să nu le dai nicio importanță," a mărturisit el, potrivit as.com.

Citește și:

Piqué a explicat de ce a ales să păstreze tăcerea timp de un an, lăsându-i pe alții să vorbească. El a menționat că nu este dispus să iasă în fiecare zi pentru a nega informațiile greșite care apar despre el, deoarece consideră că aceasta nu este o soluție viabilă.

"Nu pot ieși în fiecare zi să neg lucruri care nu sunt reale. Nu vreau să vorbesc despre asta și nu voi vorbi despre asta, dar oamenii nu știu nici măcar 10% din ceea ce s-a întâmplat. Nici eu nu vreau, pentru că este ceva privat," a explicat el.

Pentru Gerard Piqué, toate discuțiile și speculațiile legate de viața lui privată reprezintă un "circ și spectacol," în care oamenii își dau cu părerea fără a avea acces la toate informațiile. Cu toate acestea, el a subliniat că toate acestea nu îl afectează și nu schimbă nimic în viața sa.

Citește și:

"În viața mea nu se schimbă nimic din cauza a ceea ce se spune, nu contează. Mă ajută, în ultimii ani ai carierei mele am trăit asta și m-am descurcat destul de bine," a concluzionat fostul fotbalist.

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.