Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan și Dana Roba, prietene de o viață. Ce a declarat impresara despre make-up artistă: Dumnezeu o iubește

Anamaria Prodan și Dana Roba sunt prietene de o viață, iar impresara a făcut recent câteva declarații despre make-up artistă. Iată ce a zis lumii întregi!

Anamaria Prodan și Dana Roba sau afișat zilele acestea tot mai des împreună, motiv pentru care toată lumea a fost cu ochii pe ele. Deși unii credeau că impresara a apelat la ajutorul fostei partenere de viață a lui Daniel Balaciu pentru a-i face un machiaj, a fost vorba de mult mai mult de atât.

După ce s-au întâlnit, impresara a făcut câteva dezvăluiri despre make-up artistă, despre momentul greu pe care îl traversează, dar și despre toate lucrurile frumoase care urmează să i se întâmple. Acestea se cunosc de o viață, sunt prietene bune și chiar dacă nu au vorbit prea mult despre acest aspect, a venit momentul să o facă.

Anamaria Prodan a spus că tot ceea ce i s-a întâmplat este cumplit, dar a demonstrat că este o femeie puternică, a luptat pentru viața sa și are planuri serioase de viitor, despre care chiar impresara a vorbit. I-a fost, cu toate acestea, dificil să discute despre momentul în care fostul ei soț a vrut să o ucidă, dar se bucură că o iubește Dumnezeu și că i-a arătat acest lucru.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.