Setari Cookie-uri

Andra le răspunde celor care au acuzat-o că a pierdut lupta cu kilogramele în plus: Sunt o grăsuță frumoasă...

Andra se simte bine în pielea ei, astfel că nimeni și nimic nu o poate face să se simtă mai puțin fericită în pielea sa. Artista nu ține cont de răutățile celor din jur și se bucură de viață, așa cum este ea.

Andra Măruță a avut o reacție neașteptată în cadrul emisiunii „Românii au talent” după ce i s-a reproșat, de nenumărate ori, că s-a îngrășat în ultima perioadă. Cu toate criticele și presiunea din mediul online, Andra a decis să își asume în mod deschis schimbările fizice și să renunțe la dietele restrictive. În timp ce mulți fani și-au exprimat dezamăgirea față de schimbările fizice ale artistei, aceasta a fost încrezătoare și fermă în declarațiile sale, afirmând că se simte bine așa cum este și că nu mai dorește să facă eforturi pentru a se încadra în tiparele impuse de societate în ceea ce privește aspectul fizic.

„M-am chinuit anul trecut să slăbesc, acum nu mă mai chinui. Asta e, domne. Sunt asumată, sunt o grăsuță frumoasă”, a declarat Andra Măruță, într-un moment sincer din emisiunea „Românii au talent”, sezonul 14.

Citește și:

Mai mult, Andra a ales să se concentreze pe lucrurile care contează cu adevărat în viața sa. Într-o perioadă în care multe femei resimt presiunea de a avea o siluetă perfectă, artista a ales să își concentreze energia asupra lucrurilor care contează cu adevărat pentru ea. Deși a recunoscut că a luat câteva kilograme în plus în timpul pandemiei, Andra nu își mai face griji și este hotărâtă să se simtă bine în propria piele, fără să își impună standarde nerealiste.

,,Eu în pandemie am mâncat foarte mult. Cumva, am simțit că e meritul meu, după 20 de ani de carieră, să mănânc ce vreau eu, fără niciun fel de restricție. Kilogramele s-au tot adunat, am făcut 70 de kilograme, iar la un moment dat am simțit să fac lucrul acesta. Iar acum am 64, am 63,5 de fapt. Sper să fie tot în scădere și să ajung la kilogramele dorite”, a spus Andra în urmă cu ceva timp.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.