Setari Cookie-uri

Shakira iubește din nou! Asemănarea izbitoare dintre noul ei iubit și Gerard Pique!

După o separare dureroasă, se pare că inima Shakirei bate din nou pentru un bărbat! Artista iubește și este iubită, însă fanii nu au putut trece cu vederea un detaliu semnificativ în ceea privește asemănarea dintre actualul partener de viață al artistei și Gerard Pique.

Cântăreața columbiană Shakira pare să fi găsit din nou dragostea, de data aceasta în brațele fostului jucător NFL Julian Edelman, în urma separării de Gerard Piqué, bărbatul pe care l-a acuzat public de infidelitate. Edelman, cunoscut pentru cariera sa sportivă, pare să fi adus un suflu proaspăt în viața îndrăgistei artiste.

Zvonurile despre noua relație a lui Shakira au fost alimentate de o fotografie postată pe rețelele de socializare, în care cei doi apar împreună, marcând ziua de naștere a cântăreței, care a împlinit 47 de ani pe 2 februarie. Julian Edelman a fost prezent la petrecerea aniversară organizată în Miami, acolo unde locuiește Shakira împreună cu cei doi copii ai săi, Milan și Sasha. Un lucru interesant despre presupusul iubit al artistei este faptul că și acesta, la fel ca Gerard Pique, este cu 10 ani mai tânăr ca ea.

Citește și:

Deși Edelman s-a retras din activitatea de jucător în 2021, el continuă să fie prezent în lumea sportului ca și comentator sportiv la Fox NFL Kickoff. A fost o prezență constantă în fotbalul american, jucând întreaga sa carieră pentru New England Patriots, echipa legendară alături de care a câștigat numeroase titluri.

Gerard Pique, declarații despre separarea de mama copiilor săi

Pe de altă parte, Gerard Piqué a vorbit despre despărțirea de Shakira, dar și despre impactul mediatic asupra vieții sale personale. El a subliniat că multe dintre informațiile vehiculate sunt eronate și că nu s-a simțit obligat să le contrazică.

„Dacă aș fi dat importanță la ceea ce se spune despre mine, acum aș fi fost închis într-un apartament sau m-aș fi aruncat de la etajul șase”, a declarat Piqué, acum ceva timp.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.