Setari Cookie-uri

Adevăratul motiv pentru care Shakira s-a despărțit de Gerard Pique! Artista ar fi fost însărcinată când a aflat că este înșelată

Presa dezvăluie motivele șocante care au dus la ruptura dintre celebra artistă columbiană și fostul fundaș al Barcelonei.

La aproape doi ani de la despărțirea oficială dintre Shakira și Gerard Pique, presa spaniolă aduce la lumină o poveste extrem de dureroasă care ar putea explica decizia cântăreței de a pune capăt unei relații care a durat 12 ani. Conform informațiilor apărute într-o emisiune televizată, motivul tragic al despărțirii ar fi un avort spontan suferit de Shakira, eveniment care a fost declanșat de o infecție bacteriană, toxoplasmoza.

Se pare că Shakira, în vârstă de 46 de ani, ar fi urmat un tratament de fertilizare in vitro pentru a rămâne însărcinată cu o fetiță. Cu toate acestea, bucuria momentului a fost umbrită când artista a aflat că Gerard Pique, în vârstă de 36 de ani, o înșela cu Clara Chia Marti, o tânără de 23 de ani care lucra în compania fostului fotbalist. Avortul spontan, cauzat de toxoplasmoză, i-a provocat o imensă suferință Shakirei, iar lipsa de empatie din partea lui Pique, care a continuat relația cu Clara Chia, a contribuit la ruptura definitivă dintre cei doi. Sursele afirmă că Gerard Pique nu a fost afectat în mod semnificativ de situația dramatică a partenerei sale și a continuat infidelitatea.

Citește și:

"În momentul în care Shakira a aflat de infidelitate, a crezut că este doar ceva temporar și a discutat cu Gerard, încercând să-și salveze relația. Când Clara Chia a ales să meargă mai departe și să își continue viața cu alt bărbat, Pique a fost gelos și a decis să rămână alături de Clara", a dezvăluit jurnalista Marisa Martin-Blazquez pentru Marca.

Pique și Shakira sunt părinții a doi băieți, Milan în vârstă de 10 ani și Sasha în vârstă de 7 ani, care au rămas sub custodia mamei lor după despărțirea părinților. Fostul fotbalist a comentat recent într-un interviu că nu dă importanță zvonurilor și criticilor pe care le primește după separarea de frumoasa artistă.

"Dac-aș fi dat importanță la ceea ce se spune despre mine, acum aș fi fost închis într-un apartament ori m-aș fi aruncat de la etajul șase. Unica modalitate de a ieși viu din toate acestea este să nu le dai nicio importanță
Nu pot ieși în fiecare zi să neg lucruri care nu sunt reale. Nu vreau să vorbesc despre asta și nu voi vorbi despre asta, dar oamenii nu știu nici măcar zece la sută din ceea ce s-a întâmplat.", a declarat fostul fotbalist.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.