Setari Cookie-uri

Puya, moment memorabil la un concert din Bârlad. Fanii au aruncat cu pantofi pe scenă

Puya a avut parte de un moment neașteptat la concertul pe care l-a susținut la Bârlad. Artistul a avut o reacție surprinzătoare, după ce spectatorii au început să arunce cu pantofi pe scenă.

Puya, un artist iubit al muzicii românești, a experimentat recent un moment unic în cariera sa în timpul concertului susținut la Zilele Culturale ale Bârladului. Fanii entuziaști ai rapperului au aruncat cu pantofi pe scenă, în speranța că vor primi autografe pe încălțăminte de la artistul lor preferat.

Cu un entuziasm debordant, Puya a urcat pe scenă, fără a bănui ce avea să se întâmple. Într-un moment de extaz, fanii prezenți au început să arunce pantofi pe scenă, transformând-o într-un adevărat munte de încălțăminte în doar câteva minute.

Cu o atitudine demnă de admirat, Puya și-a răsplătit publicul și a început să semneze pantofii chiar în timpul concertului. Momentul a fost înregistrat și distribuit de artist în mediul online, devenind rapid viral. Internauții au apreciat sinceritatea și implicarea lui Puya, iar cei norocoși care au primit un autograf pe pantof au fost în extaz. Cu toate acestea, în mijlocul haosului creat, au existat și persoane mai puțin norocoase care nu și-au mai recuperat încălțămintea.

Citește și:

"Fanii sunt pe primul loc, lor le datorez totul și merită să îmi opresc activitatea pentru a le oferi o semnătură sau două", a scris Puya în descrierea imaginilor postate online.

Deși pentru unii spectatori acest moment ar putea părea ciudat, artistul a fost încântat și nu a fost deranjat de gestul neașteptat al fanilor săi. Puya recunoaște că succesul său actual se datorează în mare parte fanilor săi, așadar le va acorda întotdeauna timp și nu va refuza niciodată să facă poze sau sa dea autografe. Mai mult, rapperul a mărturisit că abia atunci când nimeni nu îi va mai cere autografe, se va simți cu adevărat îngrijorat.

"Pozele și autografele nu mă stresează... Când nimeni nu va mai dori o poză sau un autograf de la mine, atunci voi începe să mă simt stresat. Chiar dacă nu am timp să semnez toate hârtiile și să fac toate pozele, faptul că oamenii mă susțin, mă apreciază și se gândesc la mine, chiar și după 25 de ani de carieră, indiferent de vârstă, este o binecuvântare pe care o simt în adâncul sufletului meu și care transcende beneficiile materiale", a declarat Puya, conform click.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.