Setari Cookie-uri

Puya, deranjat de către agenții de pază. Artistul și-a oprit concertul: Nu ne strica petrecerea, te rog frumos

Puya și-a oprit concertul, după ce agenții de pază au reușit să îl scoată din sărite. Ce l-a deranjat, de fapt, pe îndrăgitul artist și ce mesaj a transmis direct de pe scenă!

Puya este, fără niciun fel de îndoială, unul dintre cei mai iubiți și cunoscuți cântăreți de la noi, motiv pentru care susține concerte în toată țara. De fiecare dată, sute de fani se adună să îl vadă, să cânte alături de el cele mai îndrăgite piese ale sale și să se distreze alături de el, ceea ce nu poate decât să îi aducă zâmbetul pe buze. Nu există bucurie mai mare decât aceea de a vedea că fanii încă merg la cântările lui și îi știu melodiile vers cu vers, doar că nu de fiecare dată evenimentele decurg așa cum și-ar dori.

În trecut, cântărețul a fost nevoit să își oprească show-ul din cauza unei fane care urcase pe scenă, atrăgându-i acesteia atenția asupra faptului că soția lui era și ea prezența și că gestul ei nu a fost tocmai unul corezpunzator. Filmarea respectivă a ajuns virală pe toate rețelele sociale, dar mai ales pe TikTok, unde a fost distribuită de mii de oameni surprinși la rândul lor de întâmplarea respectivă.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.