Setari Cookie-uri

Raluca Diaconu, imagine emoționantă cu fiul lui Theo Rose. Cum l-a surprins pe Sasha Ioan

Raluca Diaconu, sora lui Theo Rose a postat o imagine cu cel mic pe contul ei de Instagram. A fost nevoie doar de un detaliu, ca să îi emoționeze pe fani până la lacrimi, cei mai mulți dintre ei fiind fericiți că familia îi este alături și că se bucură alături de ea.

Theo Rose a decis să le facă o bucurie părinților și surorii sale, iar în cursul zilei de ieri a mers cu partenerul ei de viață și cu fiul lor în vizită. Nu avea nici cea mai mică idee de surpriza care i se pregătea și a rămas mască, în momentul în care a văzut cum au fost așteptați de către cei dragi. Nu doar familia s-a strâns la masă, ci și cei mai buni prieteni ai săi care au dorit să îi fie alături și să participe la surpriză.

Aceștia au decorat foarte frumos întreaga casă, i-au luat tort și s-au ocupat de absolut tot ceea ce era necesar, pentru a o surprinde pe proaspăta mămică. Artista a fost singura care nu a știut nimic din ceea ce urma să i se întâmple, cei din jurul ei reușind să păstreze foarte bine secretul. Nu i-a venit să creadă, dar s-a bucurat enorm și a postat câteva imagini pe rețelele sociale, pentru a le arăta celor care o urmăresc cât de iubit este noul membru al familiei.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.