Setari Cookie-uri

Vica Blochina a desființat-o pe Oana Roman. Care a fost reacția rivalei: E mai slabă decât Raluca Bădulescu

Vica Blochina a desființat-o pe Oana Roman, direct pe contul ei oficial de Instagram. Blondina nu a avut nimic bun de zis la adresa ei, iar replica rivalei nu a întârziat nici ea să apară. De ce crede Oana Roman că a decis să vorbească despre ea, pe social media!

Vica Blochina a ieșit din nou la atac. Vedeta nu s-a mai putut abține și a făcut-o praf pe Oana Roman pentru ”escrocheriile” din mediul online, din cauza faptului că își prelucrează pozele și o consideră mai slabă decât Raluca Bădulescu la acest capitol. Mai mult de atât, le-a zis oamenilor care o urmăresc să nu se lase păcăliți, pentru că procedează în felul acesta, doar de dragul de a vinde produsele respective și nimic mai mult.

Nu este pentru prima dată când cele două se ceartă pe rețelele sociale, în ciuda faptului că în trecut erau cele mai bune prietene. Vedetele duc un război continuu, care nu pare că va ajunge la final prea curând, iar toți cei care le urmăresc încă de pe vremea când se înțelegeau au rămas cu gura căscată.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.