Setari Cookie-uri

Alina Pușcas, detaliul pe care l-a observat la înmormântarea tatălui său! Vedetei i-a lipsit iubirea paternă

Alina Pușcaș nu a avut o relație apropiată cu tatăl său, iar în urmă cu 5 ani acesta a decedat. Vedeta a vorbit despre detaliul pe care l-a observat la înmormântarea părintelui său.

Alina Pușcaș este una dintre cele mai frumoase prezentatoare tv, care s-a făcut remarcată datorită profesionalismului, dar și a frumuseții sale. După un divorț dureros, ea și-a găsit liniștea în brațele lui Mihai Stoenescu, cătuia i-a dăruit 3 copii.

Cu toate că are o familie frumoasă acum, viața Alinei Pușcaș nu a fost întotdeauna simplă. Vedeta a suferit în copilărie, din cauza lipsei prezenței tatălui în viața sa. Alina a povestit cât de mult i-a lipit tatăl ei, dar și cum se simțea atunci când merge în vizită la el, mai ales că mai avea o fiică.

„Eu nu aveam practic o relație cu tatăl meu. Poate să mă fi sunat el pe mine de vreo 2-3 ori în viață. În rest ori sunam eu, ori mergeam eu la el. Partea bună era că bunicii din partea tatăl lui meu și sora tatălui meu îmi erau cei mai apropiați. Și eu mergeam în fiecare vacanță de vară la bunicii mei.

Citește și:

Eu îl întâlneam acolo când veneam. Plus că eu am o soră din partea lui. El s-a recăsătorit și am o soră, Alexandra, cu care eu mă înțelegeam foarte bine când eram copii. Amândouă stăteam în vacanță acolo. Dar cam asta era relația noastră. Și atunci cumva a fost o frustrare. Eu vedeam lucrurile cu totul altfel: ziceam eu nu am nimic și ea are totul (sora mea). Și atunci cu sufletul de copil le înregistram pe toate ca pe niște supărări, lovituri urâte.”, a mărturisit în podcastul Ilincăi Vandici.

Ce a decoperit la înmormântarea tatălui

În urmă cu 5 ani, Alina Pușcaș și-a înmormântat tatăl. Ea a fost șocată să vadă cât de bine îi seamănă părintelui său.

„Tatăl meu a murit de Sfinții Mihail și Gavril, acum 5 ani(...). La înmormântare am aflat de la prieteni de-ai lui că era instructor de schi, eu dorindu-mi foarte mult să învăț să schiez. M-am uitat la Mihai și a rămas și el mască. Mihai m-a învățat să schiez în 2014. Acest lucru va funcționa ca anti-exemplu pentru mine, ca să le îndeplinesc toate dorințele copiilor mei”, a povestit Alina Pușcaș, în podcastul lui Radu Țibulcă.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.