Setari Cookie-uri

Alina Laufer, mărturisiri despre divorțul de Jorge: Am încercat să-i ofer Karinei o viață în care...

Alina Laufer a vorbit recent despre divorțul de Jorge, tatăl fiicei sale, Karina. După multe speculații, vedeta a mărturisit că a încercat să îi ofere fiicei sale o viață în care să nu simtă că părinții ei sunt despărțiți.

În 2012, Alina Laufer și Jorge au luat decizia de a pune capăt mariajului lor de 5 ani, însă, pentru binele fiicei lor, Karina, în vârstă de 15 ani, cei doi au reușit să creeze o relație bună, chiar dacă la început lucrurile au stat diferit.. Alina Laufer, soția omului de afaceri Ilan Laufer, a vorbit recent despre această perioadă din viața ei într-un interviu pentru revista viva.ro.

"Eu am făcut-o, într-adevăr, pe Karina de tânără și mă bucur foarte mult că am avut copil de tânără. Am avut o viață pe care nu ne-am ales-o noi, divorțul nu l-am ales, n-a fost ceva ce mi-am dorit. Pur și simplu ni s-a întâmplat, dar am încercat să-i ofer Karinei o viață în care să nu simtă că părinții ei sunt despărțiți, să aibă tot ce are nevoie acasă, să aibă o relație OK și cu tatăl ei," a mărturisit Alina Laufer.

Citește și:

Alina a subliniat că despărțirea lor a fost gestionată cu atenție și, atât ea, cât și Jorge au prioritizat binele copilului lor.

"Noi am avut o relație destul de civilizată între noi și după despărțire," a adăugat ea.

Vedeta a mai menționat că, în timpul perioadei în care a locuit în America, fiica sa, Karina, a menținut o legătură strânsă cu familia fostului soț, mergând în mod regulat în România pentru a petrece timp cu bunicii din partea tatălui. Adolescenta de 15 ani a reușit să păstreze o conexiune specială cu tatăl ei, iar Alina a dorit ca fiica sa să nu simtă tensiunile pe care cei doi le-au avut fde împărțit.

"Karina se înțelege foarte bine cu tatăl ei acum, cum s-a înțeles, de altfel, și în trecut. Ei s-au înțeles foarte bine tot timpul," a subliniat Alina.

Citește și:

Mai mult, Alina Laufer a evidențiat că relația actuală dintre ea și Jorge este una normală, fără tensiuni suplimentare sau vizite formale de sărbători. Astfel, cei doi părinți au reușit să creeze un mediu stabil și armonios pentru creșterea și dezvoltarea echilibrată a fiicei lor,

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.