Setari Cookie-uri

Alina Laufer s-a hotărât, după 11 ani de relație! Decizia radicală luată de vedetă: El știe că o să îmi fac bagajele...

Alina Laufer trăiește o poveste de iubire de 11 ani cu Ilan Laufer, însă, cu toate acestea, vedeta este gata oricând să ia copiii și să plece de acasă.

După 11 ani de căsnicie cu Ilan Laufer, fostul ministru al Mediului de afaceri, comerț și antreprenoriat, Alina Laufer, a vorbit despre limitele sale în cuplu și despre greșelile peste care nu ar putea trece. Alina și Ilan Laufer au doi copii împreună, însă acest lucru nu o ține legată pe vedetă de o căsnicie în care nu mai găsește fericire și stabilitate.

În cadrul unui interviu recent, Alina a mărturisit că, pentru ea, respectul și siguranța în relație sunt aspecte esențiale. Cu toate că sunt căsătoriți de peste un deceniu și sunt părinții gemenilor Nathaniel și Davina, Alina Laufer a subliniat că există anumite limite peste care nu va putea trece niciodată.

„Cred că dacă aș avea un soț bețiv! Nu aș trece niciodată peste băutură, peste jocuri de noroc, peste substanțe interzise. Aici nu comentez pentru că nu știu! (n.r. peste înșelat dacă ar trece) Nu mi s-a întâmplat. Nici restul nu mi s-au întâmplat, dar știu sigur că nu aș putea să trăiesc cu o persoană dependentă! Asta am știut întotdeauna!”, a spus Alina Laufer, pentru ego.ro.

Citește și:

În ceea ce privește infidelitatea, fosta soție a lui Jorge a recunoscut că nu poate să-și imagineze cum ar reacționa într-o astfel de situație. Totuși, ea a făcut aluzie la faptul că, în cazul unei aventuri sau relații extraconjugale, ar putea lua decizia de a-și face bagajele și a pleca definitiv de acasă.

„Nu am zis nu total la înșelat pentru că nu știi în ce situație te prinde, în ce situație este! Chiar nu știu și nici nu vreau să mă confrunt cu această problemă! Nu vreau să văd cum aș reacționa în momentul respectiv! Este foarte posibil să îmi fac bagajele și să plec! Dacă îl întrebi pe soțul meu, el așa știe! El știe că o să îmi fac bagajele, iau copiii, plec și nu mă mai găsește niciodată! Aceasta este varianta oficială, dar adevărul nu am de unde să îl știu!”, a mai declarat Alina Laufer pentru Ego.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.