Setari Cookie-uri

Rona Hartner, un nou diagnotic crunt! Artista are cancer pulmonar în stadiul 4!

Rona Hartner are din nou de trecut peste o mare cumpănă. Vedeta este diagnosticată pentru a doua oară cu cancer.

Rona Hartner trece din nou printr-o grea încercare, fiind vorba de un diagnostic crunt. După ce a reușit să se vindece de cancer, artista se confruntă din nou cu aceată boală nemiloasă.

Medicii i-au pus diagnosticul crunt, iar Rona Hartner așteaptă o minune. Ea are cancer pulmonar în stadiul patru, cu metastaze. La cei 50 de ani pe care îi are, Rona Hartner duce pentru a doua oară lupta cu cancerul. Cu încăpățânare. artista vrea să își lanseze un disc, Eternity, pe care l-a creat special pentru cei care duc aceeași povară în spate ca și ea.

„Vreau să nu plec de aici până nu termin discul meu Eternity. Chiar vreau să fac acel album, nu vorbesc habotnic, pentru că am văzut că sunt oameni care sunt vindecați prin piesele acelea. Știu că am primit în rugăciuni muzica și textul și vreau să-l fac. Am să-l fac, chiar dacă nu știu dacă mă mai țin pe picioare, dar am să-l fac. E singurul lucru pe care mă ambiționez să-l mai fac. Și, pe urmă, am să mă rog la Dumnezeu să fie bine pentru fata mea, să găsim soluții și aștept un miracol”, a spus Rona Hartner, pe Facebook.

Citește și:

Rona Hartner, metastaze la creier

În urma unor investigații, atât în România, cât și în Franța, Rona Hartner a aflat că are cancer pulmonar în stadiul patru, cu metastaze la creier.

„A apărut un cancer în faza patru, din nou, pe fond de stres sigur și mă lupt cu el. Acum aștept rezultatele de la biopsie și o să fac ce am de făcut. Nu simt nimic fizic, în sensul că este obositor să ai un cancer în corp, deci, da, am o stare de oboseală permanentă. Am un suflu foarte scurt și nu prea reușesc să respir destul de bine ca să pot să cânt la capacitate. Dar o să încerc, dacă văd că nu o să mă descurc, o să anulez spectacolele pe o perioadă și le reiau după ce îmi revin”, a mărturisit Rona Hartner, pentru Antena Stars.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.