Setari Cookie-uri

Rona Hartner a încetat din viață! Inegalabila artistă a lăsat în urmă o carieră impresionantă

Rona Hartner s-a stins din viață în urmă cu scurt timp, la 50 de ani,. după o bătălie crâncenă cu boala care i-a măcinat ultimii ani din viață. În urma sa rămâne o carieră remarcabilă în cinematografie, teatru și muzică.

Rona Hartner a murit joi, 23 noiembrie 2023, la vârsta de 50 de ani, după o curajoasă și dificilă bătălie cu cancerul. Vestea tragică a fost făcută publică de sora actriței, Rinda Hartner, care a postat pe Facebook un mesaj emoționant.

Rona Hartner, cunoscută pentru talentul său remarcabil și prezența sa fermecătoare pe ecran, a fost una dintre cele mai iubite personalități din industria cinematografică românească. La doar 50 de ani, aceasta a trecut prin momente extrem de dificile, reușind să înfrunte cu mult curaj și hotărâre prima confruntare, aceea cu cancerul la colon. Cu toate acestea, boala nemiloasă a revenit în viața ei sub forma unui diagnostic cumplit - cancer la plămâni și creier.

Apropiații Ronei au sperat până în ultima clipă că Dumnezeu va face o minune, iar Rona va reveni la viața ei obișnuită, bucurându-se de fiica ei și de ceea ce îi plăcea cel mai mult să facă: să cânte și să încânte publicul. Cu toate acestea, viața a hotărât altfel, și Rona Hartner și-a dat în această dimineață ultima suflare, lăsând în urmă multă durere.

Citește și:

Anunțul decesului a declanșat un val de condoleanțe și mesaje de adio din partea fanilor și a colegilor din industrie. Pe rețelele de socializare, internauții și-au exprimat tristețea și au împărtășit amintiri legate de momentele magice în care Rona Hartner le-a captivat inimile cu talentul și prezența sa unică pe scenă.

Cu o carieră remarcabilă în cinematografie, teatru și muzică, Rona Hartner a lăsat o amprentă în inimile și sufletele celor care au avut privilegiul de a o cunoaște. De la aparițiile sale incendiare în filme precum "Femeia visurilor" și "Filantropica" până la contribuțiile sale la scena teatrală românească, actrița va rămâne mereu vie în memoria celor care au îndrăgit-o.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.