Setari Cookie-uri

Meniul de superstar al lui Robbie Williams, pentru concertul din București. Artistul va fi tratat regește

Robbie Williams are pregătit un meniu de super star pentru momentul în care va concerta la București. Ce specialități vor fi pregătite special pentru el?

Cu o carieră impresionantă și milioane de fani în întreaga lume, Robbie Williams promite un spectacol de neuitat pentru publicul din România, între 18-19 august.

Pe lângă talentul său muzical, Robbie Williams este cunoscut și pentru cerințele speciale pe care le are în ceea ce privește șederea lui în timpul turneelor. Echipa organizatorică a festivalului a dezvăluit câteva dintre preferințele culinare ale artistului.

Astfel, micul dejun va fi o explozie de arome și nutrienți, cu fructe proaspete precum banane, fructe de pădure, mere și portocale. Robbie Williams va avea la dispoziție unt de arahide și unt de migdale natural, alături de cantități generoase de cafea, care îi vor da energia necesară pentru a oferi un concert de excepție.

Citește și:

În meniul pentru prânz și cină se numără delicii pregătite precum mușchi de vită, somon la grătar cu felii de lămâie și ierburi, ciuperci și Brie en croute, cartofi cu rozmarin și usturoi, fasole verde sotată cu vinegretă de muștar-tarhon, supă de roșii prăjite, chiles cu salsa de roșii prăjite la foc, orez cu coriandru, fasole neagră condimentată, supă de porumb prăjit, foie gras prăjit Hudson Valley, mere caramelizate și microverduri, potrivit libertatea.ro.

Echipa organizatorică a pus un accent pe opțiunile pentru vegetarieni, care vor putea savura preparate sofisticate precum obraji de halibut de Alaska copți, piure de rădăcină de țelină, sparanghel la grătar și unt de grepfrut, risotto cu trufe negre, brânză reggiano învechită, burgeri vegetali cu brânză vegană, quesadilla de vită și pui cu fâșii de tofu, tortilla cu fasole neagră și burrito cu cartofi dulci, rulade de vinete cu pesmet și busuioc, spanac, souvlaki grecesc, frigărui de tofu cu sos, friptură Salisbury vegetariană și multe altele.

Citește și:

Dulciurile nu vor lipsi nici ele din meniu. La desert, publicul și echipa vor putea gusta înghețată, plăcinte, budincă de ciocolată și prăjituri, iar din cabina lui Robbie Williams vor fi disponibile fructele sale preferate - pepenele verde tăiat în felii mari, portocalele, merele crocante, precum și piersici sau nectarine cu sâmburi.

Echipa artistului a ținut cont și de gusturile sale specifice, astfel încât vor fi la dispoziție diverse batoane Keto, pachete de chipsuri sărate, nuci amestecate crude și gumă de mestecat fără zahăr. În plus, cutiile cu celebra prăjitură Jaffa, preferata lui Robbie Williams, vor fi pregătite pentru a-i oferi o plăcere dulce de neuitat.

După concert, Robbie Williams va fi răsfățat cu un meniu special, care va include sashimi cu somon, fasole edamame, chipsuri de linte și alte delicii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.