Setari Cookie-uri

Denise Rifai și Dan Bittman, surprinși împreună la plajă! În ce ipostaze a fost fotografiată prezentatoarea tv?

Denise Rifai și Dan Bittman au fost surprinși împreună la mare, iar imaginile vorbesc de la sine. Cum a fost fotografiată prezentatoarea de la KanalD?

Prezentatoarea emisiunii "40 de întrebări" de la Kanal D, Denise Rifai, și Dan Bittman au fost surprinși petrecând timp împreună la plajă într-un weekend recent. Cei doi au fost fotografiați de paparazzi Cancan în timp ce se bucurau de soare și apă pe litoralul românesc.

Îmbrăcată într-un costum de baie cu două piese, Denise Rifai și-a petrecut ziua la plajă, înotând în apa mării și relaxându-se pe nisip în compania lui Dan Bittman. În schimb, artistul și-a etalat fizicul la vârsta de 61 de ani. Pentru a se proteja de soare, Denise Rifai a ales să poarte o pălărie de vară, în timp ce Dan Bittman și-a pus ochelari de soare.

Fotografiile (vezi AICI) care i-au surprins pe cei doi la plajă au stârnit interesul fanilor și al presei, dar nici Denise Rifai, nici Dan Bittman nu au făcut declarații oficiale în legătură cu această apariție în mediul online.

Citește și:

Relația dintre Denise Rifai și Dan Bittman a fost un subiect de discuție în mediul media de-a lungul timpului. Cei doi au fost văzuți împreună în emisiuni de televiziune și la evenimente, iar anterior au făcut declarații amuzante legate de relația lor. Într-un interviu pentru emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", Dan Bittman a dezvăluit că i-a oferit jurnalistei un inel special, iar Denise Rifai a recunoscut că îl poartă cu plăcere și că este o bijuterie importantă pentru ea.

„Da, îl am și îl port foarte des chiar. În seara asta nu e, dar…”, a spus vedeta, acum ceva timp, pentru click.ro.

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.