Setari Cookie-uri

Adela Popescu, mărturisiri emoționante despre viață de mamă cu trei copii: Cu casele pline și brațele la fel...

Adela Popescu a renunțat la televiziune pentru a se dedica familiei și celor trei copii ai săi. Vedeta împărtășește adesea gândurile sale din viața de mămică, iar recent vedeta a postat un mesaj emoționant pe social media.

În lumea agitată a showbiz-ului, Adela Popescu, în vârstă de 37 de ani, rămâne ancorată într-o realitate plină de sens și fericire alături de soțul ei, Radu Vâlcan, și cei trei băieți ai lor. Viața ei, deși plină de provocări, este percepută ca o călătorie magică, plină de înțelesuri și momente prețioase.

Recent, vedeta a ales să împărtășească o perspectivă diferită asupra vieții de mamă cu cei trei copii, transmitând un mesaj inedit pe social media.

„Da, știu, vă vine să trimiteți macaraua să mă salveze. Dacă ar exista un număr l-aș apela des, dar doar să mă văicăresc puțin, pentru că paradoxal, îmi place la nebunie viața noastră de acum. Și mă gândeam că noi, părinții de copii mici și foarte mici, trăim cea mai plină de sens perioadă a vieții noastre. Așa cum e ea. Că îți vine să mai spargi o farfurie de nervi, că o și spargi, că nopțile neîntrerupte sunt o utopie, că împingi mașinuțe când tot ce și-ai dori ar fi să zaci pe canapea, când simți că bubuie inima și de supărare, dar și de dragoste. Dar e atât de plin și condensat și magic tot ce trăim acum. Cu casele pline și brațele la fel. Ce e mai important decât asta? Mai ales că nu durează la infinit…”, a fost mesajul transmis de Adela Popescu, alături de o imagine sugestivă.

Citește și:

Într-o societate care adesea subestimează eforturile părinților de a crește copii mici, Adela a adus în prim-plan momentele de neînțeles, de oboseală și de dragoste intensă. Mesajul său a fost primit cu căldură și înțelegere din partea comunității online.

Mai mult, Laura Cosoi, prietena apropiată a Adela Popescu și mamă a trei fete, a reacționat prompt la postarea acesteia.

"Exact asta vorbeam acum cu Cosmin, că dincolo de toate încercările prin care trecem, când le privim știm că sufletul nostru este acolo la ele. Ele au tot sensul din lume," a mărturisit actrița.

Adela Popescu a ales să facă o pauză de la televiziune, după încheierea filmărilor pentru emisiunea "Sunt celebru, scoate-mă de aici,", pentru a aloca mai mult timp familiei.

Citește și:

"Am avut un timp pe care mi l-am dorit mult de tot, un timp pe care am vrut să îl dedic familiei și copiilor și să facem lucruri absolut banale împreună," a spus ea.

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.