Setari Cookie-uri

Ce s-a ales cu vila de la 2 Mai a lui Alexandru Arșinel? Fiul actorului s-a ocupat de tot!

Vila din 2 Mai a regretatului Alexandru Arșinel este în continuare în sânul familiei sale și are porțile deschise pentru turiști.

Vila de la 2 Mai a regretatului Alexandru Arșinel continuă să își primească oaspeții, chiar și după trecerea sa din această lume. Încă din anul 2014, când actorul era în viață, aceasta a fost închiriată turiștilor și această tradiție s-a menținut și acum. Deși Alexandru Arșinel nu mai era proprietar, locuința a rămas în posesia fiului său, Cristian Arșinel, care a avut grijă să îi păstreze farmecul și să continue afacerea.

După dispariția lui Alexandru Arșinel, soția acestuia, Marilena, a trecut și ea în neființă, lăsând în urmă amintiri și un loc special care a rămas în sânul familiei. Situată foarte aproape de vila bunei sale prietene și colegă de scenă, regretata Stela Popescu, locuința de la 2 Mai reprezintă un loc plin de suflet pentru familie.

Citește și:

„Casa este a mea acum, era și înainte de a se stinge tata, era casa mea. Mi-o donase mie și noi ne ocupăm de tot ce înseamnă îngrijirea ei”, a declarat Cristian Arșinel, pentru wowbiz.ro.

Fiul lui Alexandru Arșinel, Cristian, a dezvăluit că vilă era a sa încă de când tatăl său era în viață, deoarece acesta din urmă a avut grijă să i-o doneze. Astfel, acum el are grijă de proprietate și o îngrijește cu mare atenție. Recent, în primăvară, Cristian a făcut o curățenie amănunțită în curte, toaletând copacii și aranjând grădina, pentru ca oaspeții să se bucure de un mediu primitor și plăcut în timpul șederii lor.

În interior, vila oferă tot confortul necesar pentru un sejur plăcut la mare. Cu trei dormitoare, bucătărie și baie, locuința poate găzdui grupuri mari de turiști, deoarece se închiriază doar integral. Astfel, turiștii pot petrece timpul împreună și pot bucura de intimitatea și confortul pe care îl oferă locuința.

Citește și:

Sursa foto: Gorloff-KV/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.