Setari Cookie-uri

Mariana Moculescu, critici dure la adresa lui Smiley și a Ginei Pistol: De ea zic că e boxer...

Cu o sinceritate debordantă, așa cum o cunoaștem cu toții, Mariana Moculescu nu a ezitat să își spună părerea despre Gina Pistol și Smiley, pe care nu îi are deloc la suflet.

Mariana Moculescu, fosta soție a celebrului producător Horia Moculescu, a stârnit controverse în mediul online prin declarațiile sale dure despre Gina Pistol și Smiley. Într-un interviu recent acordat pentru Cancan, Mariana Moculescu a dezvăluit fără menajamente antipatia sa față de Smiley și a fost ironică la adresa Finei Pistol. Mai mult decât atât, aceasta a oferit și detalii despre propria sa activitate pe platforma OnlyFans.

„Ce să spun… Smiley a plecat cu boxerul în SUA… Gina Pistol, de ea zic că e boxer. Am văzut că este nemulțumită de o nouă tunsoare pe care a căpătat-o în America. Mă umflă și râsul!”, a declarat fosta soție a lui Horia Moculescu, pentru sursa citată mai sus.

Totodată, Mariana a dezvăluit și motivele antipatiei sale față de Smiley, subliniind un moment aparent tensionat petrecut în timpul unei apariții TV. Aceasta a menționat că nu-l suportă pe Smiley încă de la un eveniment unde, în timp ce ea urma să facă duș în direct, artistul a avut o reacție de dispreț față de situația respectivă.

Citește și:

"Cât despre Smiley, eu nu îl mai suport de când am fost la o emisiune a lui Cătălin Măruţă, în care eu am făcut duş în direct. A venit şi el la un moment dat, când era adrenalină în platou. Am observat atunci că l-a întrebat pe Măruţă: «Ce se întâmplă aici?». Cătălin i-a spus că eu urmează să fac duş în direct. Smiley a avut o reacţie de dispreţ. De genul: «Pfff!». De atunci, nu îl mai suport”, a mai spus Mariana pentru sursa citată mai sus.

În ceea ce privește propria sa activitate profesională, Mariana a recunoscut că are un cont pe platforma OnlyFans, de unde își câștigă traiul. Cu toate acestea, fosta soție a lui Horia Moculescu a subliniat că nu se descurcă excelent financiar și că este nevoită să locuiască în chirie în București, după ce s-a întors din Italia, unde a locuit mulți ani.

Citește și:

„Să nu te gândești că am câștigat din OnlyFans cine știe ce sumă importantă… Nu, chiar deloc. Eu locuiesc plătind chirie în București, iar din OnlyFans câștig bani cât să îmi achit cheltuielile”, a explicat Mariana pentru sursa citată anterior.

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.