Setari Cookie-uri

Adina Alberts, dezvăluiri despre sora ei, Daniela, care a ales să se călugărească:Acum știu eu sigur că a făcut o alegere bună

Adina Alberts are o poveste de viață impresionantă. Sora ei mai mică, Daniela, a ales viața monahală, decizie ce a venit ca un șoc peste înteaga familie.

Adina Alberts a atras atenția publicului cu noile dezvăluiri despre sora sa, Daniela, care a ales să devină călugăriță acum aproximativ 27 de ani. Într-un interviu acordat emisiunii moderate de Cristina Șișcanu de la Metropola TV, medicul estetician a dezvăluit că relația lor s-a schimbat de-a lungul timpului și că acum sunt mai apropiate, deși, la început, decizia surorii sale de a se muta la mănăstire a venit ca un șoc peste întreaga familie.

Daniela, cu doi ani mai tânără decât Adina Alberts, a parcurs un drum academic impresionant, absolvind Facultatea de Fizică de la Măgurele și urmând apoi doi ani de studii în Cibernetică la ASE. Cu toate acestea, a ales să renunțe la cariera sa pentru a se dedica vieții monahale. Decizia ei a fost un șoc pentru familie, iar adaptarea a durat mulți ani. Adina Alberts recunoaște că a avut dificultăți în a înțelege această alegere la început, dar și-a găsit liniștea odată ce a văzut cât de mulțumită era sora ei în noua sa viață.

Citește și:

"A fost un șoc pentru familia noastră și foarte mulți ani nu am… nu am reușit să ne revenim. Mama abia acum e cât de cât mai… eu m-am împăcat cu ideea că am, am spus că am evoluat și eu spiritual, la început mă liniștea faptul că ea e mulțumită sau mă agățam de lucrul ăsta.

Ulterior, am realizat că mai are și ea momentele ei când poate se gândește că a făcut o alegere… poate nu o alegere bună, dar acum știu eu sigur că a făcut o alegere bună, pentru că i-am simțit de multe ori puterea rugăciunii. Am avut cumpene, probleme și am sunat-o să mă ajute și într-un sfert de oră au dispărut norii, s-a luminat totul”, a povestit vedeta.

Adina Alberts mărturisește că și ea a evoluat spiritual de-a lungul carierei sale în medicină și că a simțit prezența lui Dumnezeu în multe rânduri. În plus, Adina și fiica ei, Briana, merg deseori la mănăstirea de lângă Sibiu unde locuiește Daniela.

Citește și:

„Am evoluat eu în cariera mea și l-am simțit pe Dumnezeu în sală de nu știu câte ori în situații de cumpănă. Am înțeles și am apreciat și suntem aproape, ne vizităm, eu o iau pe Briana (n.r. – fiica ei) și mergem la Sibiu, pe lângă Sibiu, ea vine de câte ori o invităm. Avem această legătură.
Am postat la un moment dat pe Facebook o poză (…) au fost atâtea comentarii (…) mi-a plăcut că oamenii au spus că una se ocupă de trup și una se ocupă de suflet”, a mai mărturisit Adina Alberts.

Atunci când a fost întrebată dacă sora sa a manifestat o credință puternică încă de la o vârstă fragedă, Adina Alberts a negat acest aspect. Ea a povestit că Daniela a căutat mereu răspunsuri și sensuri în viață, iar experiența unei iubiri neîmpărtășite a marcat-o adânc.

Citește și:

„Nu, dar cerceta. Era studentă în anul I sau II, a avut o iubire, dar nu a fost neîmpărtășită, a avut un prieten pe care l-a iubit mult și viceversa. În schimb, noi ne-am mutat, am venit în București, și tata a insistat să vină și ea în București, să se transfere. Ea a intrat la Fizică la Iași inițial, după aia s-a transferat la Măgurele, asta i-a despărțit. Îmi aduc aminte că băiatul ăla se suia noaptea în tren ca să vină dimineața să o vadă, să se întoarcă până seara înapoi în Iași. Deci a fost o perioadă foarte dificilă. Părinții mei nu puneau accent pe asta, așa au fost ei crescuți, nu puneau accent pe suflet. Asta e, așa a fost să fie! (…) E bine, e ok! Suntem ok! Puteam să fim și mai bine, și mai rău, Dumnezeu știe!”, a mai spus ea în emisiunea de la Metropola TV.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.