Setari Cookie-uri

Daniela Nane, fericită alături de iubitul tinerel! În brațele cui a găst actrița fericirea, după divorțul de al doilea soț?

Povestea de dragoste dintre actrița Daniela Nane și noul ei iubit în vârstă de 29 de ani este una care pare să fi evoluat discret, departe de ochii curioșilor, până când aceștia au fost surprinși împreună în fața unui hotel din Capitală. Cine este bărbatul care i-a luat locul fostului soț al vedetei?

Daniela Nane, una dintre cele mai recunoscute și iubite actrițe din România, a fost surprinsă recent în ipostaze tandre alături de un nou partener, Octavian Ene, un talentat tenor în vârstă de 29 de ani. La vârsta de 52 de ani, Daniela Nane este o prezență remarcabilă în peisajul artistic românesc, având o carieră bogată și plină de succese. După căsătoriile anterioare, cu Viorel Popa și Adrian Cioroianu, acum se pare că artista își construiește o nouă poveste de iubire alături de Octavian Ene.

Tânărul, absolvent al Liceului Gheorghe Șincai din București și al Universității de Muzică București, a reușit să-și facă un nume în lumea muzicală ca solist vocal la Teatrul Muzical Ambasadorii, unde Daniela Nane este director artistic. Astfel, contextul profesional i-a adus pe cei doi împreună, iar povestea lor de dragoste pare să fi început să prindă contur încă din vara anului 2023, după cum sugerează postările lor comune pe rețelele de socializare.

Citește și:

Deși se știe puțin despre viața personală a lui Octavian Ene înainte de relația cu Daniela Nane, se pare că acesta a avut o relație anterioră cu balerina Carmen Mărgărit. Cu toate acestea, acum ochii presei și ai publicului sunt ațintiți asupra noii povești de iubire a actriței.

Daniela Nane, la al doilea divorț

În ceea ce privește divorțul dintre Daniela Nane și Adrian Cioroianu, acesta pare să fi fost o etapă necesară pentru artista, care își dorește să își trăiască viața într-un mod liber și autentic. Adrian Cioroianu a confirmat separarea, subliniind că aceasta a avut loc înainte ca povestea sa cu Daniela Nane să fie adusă în fața publicului.

„Am văzut ce s-a dat în presă despre povestea asta, dar nu este chiar așa. Din punctul meu de vedere, divorțul de Daniela Nane e un nonsubiect. Noi doi am divorțat mai de mult, nu acum, când a aflat și presa.

Citește și:

Chiar nu vreau să intru în detalii și nu am ce să spun mai multe despre treaba asta. Până la urmă, viața e făcută și cu divorțuri, nu? Eu atât am de comentat, nimic mai mult”, a precizat Adrian Cioroianu, potrivit libertatea.ro

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.