Setari Cookie-uri

Mihai Mitoșeru, părere sinceră despre Daniela Crudu după botezul fiicei sale: Ea era tot timpul copilă, cu glumele

Mihai Mitoșeru a fost și el prezent la botezul fiicei Danielei Crudu, iar la scurt timp după aceea, și-a dat cu părerea despre brunetă. Cât de mult s-a schimbat, de când a devenit mamă!

Finalul săptămânii trecute a fost unul cu o mare însemnătate pentru Daniela Crudu, care și-a botezat fiica. La biserică, emoțiile au fost unele extrem de mare, iar mai apoi, acestea au început să dispară ușor, ușor. Toată lumea s-a relaxat, iar petrecerea a fost și ea un succes, pentru că a ieșit fix așa cum și-au propus, iar cele mai apropiate persoane din viețile lor au fost și ele prezente la eveniment.

Printre cei în jur de 160 de invitați s-a aflat și Mihai Mitoșeru, un prieten mai vechi de-ai Danielei Crudu, care s-a bucurat de petrecere și care a fost șocat de cât de tare s-a schimbat bruneta, după ce a adus pe lume un copil. Aceștia au avut multe proiecte împreună și se cunosc de mai bine de 10 ani și deși în trecut, ea era o persoană glumeață și copilăroasă, se pare că anii care au trecut și-au lăsat serios amprenta asupra sa. A fost ca o soră pentru el, iar când nu apucau să se vadă, vorbeau la telefon.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
23 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.