Setari Cookie-uri

Dana Roba, enervată la culme de Mădălin Ionescu! Vedeta nu a mai suportat și a plecat din platoul emisiunii

Dana Roba a fost invitata lui Mădălin Ionescu în emisiunea pe care o prezintă la Metropola TV. Se pare că aceasta a fost enervată la culme de întrebările puse de soțul Cristinei Șișcanu, iar la un moment dat s-a ridicat de pe scaun și a părăsit platoul.

Dana Roba a trecut prin experiențe îngrozitoare, experiențe ce au șocat o țară întreagă. Make up artistul a fost la un pas de a-și pierde viața, după ce tatăl copiilor ei, Daniel Balaciu, i-a dat mai multe lovituri în cap cu ciocanul.

Dana Roba s-a aflat în stare foarte gravă, însă, din fericire, ea a reușit să treacă peste această cumpănă și să se reîntoarcă acasă, la fetițele ei. În timp ce omul care și-a dorit să o vadă moartă este în arest, Dana Roba încearcă să uite traumele prin care a trecut în ultima perioadă.

Recent, ea a fost invitată în emisiunea lui Mădălin Ionescu, acolo unde nu și-a dorit să vorbească despre trecutul său și momentele de groază pe care le-a înfruntat. Enervată de întrebările insistente ale lui Mădălin Ionescu, Dana Roba a avut o reacție furibundă și a ales să părăsească platoul emisiunii.

Citește și:

Mădălin Ionescu: „Le-ai ținut piept lui Guță, Narcisei… erai o femeie cu experiență”

Dana Roba: „Nu vreau să vorbim, te rog frumos, dacă îmi spui asta mă ridic și plec, Mădălin, deci te rog frumos nu mă scoate din puterea răbdărilor. Mă ridic și plec. Nu am venit pentru asta!”

Mădălin Ionescu: „Ascultă-mă ce vreau să spun, că nu vorbesc despre Guță. Dana, nu vorbim despre Guță. Te înțeleg, nu vorbim. Stai puțin, de ce pleci? Voiam să spun că ești o femeie cu experiență, de ce n-ai fost atentă la el? Cum te-a păcălit? Asta voiam să te întreb. Era doar o întrebare care să înțeleagă telespectatorii că erai o femeie cu experiență”

Dana Roba: „Lasă-mă să plec, nu vreau să discut despre așa ceva! Mulțumesc, Mădălin! Nu vreau, te rog, lasă-mă să plec!”

Citește și:

Mădălin Ionescu: „Da, vorbim de traume aici și, din păcate, nu cred că a fost atentă la întrebarea pe care voiam să i-o adresez. Vorbeam de femeile care, în principiu, după o serie de experiențe, unele dintre ele mai dure, pot fi păcălite de personaje de acest gen care, iată, fac gesturi absolut abominabile. Din păcate, în privința situației ei, s-a întâmplat, cu toate momentele prin care a trecut în etapele precedente, să nu fie atentă la niște elemente care în principiu ar fi ajutat-o să evite un final traumatizant atât pentru ea, cât și pentru fetele pe care le are cu el”, a fost o parte din dialogul celor doi, potrivit cancan.ro.

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.