Setari Cookie-uri

Dana Roba, șantajată și amenințată de nenumărate ori de Daniel Balaciu: Va plăti...

Dana Roba a trecut printr-o grea încercare, în care viața îi atârna de un fir de ață. Ea a fost și este o femeie puternică, iar acum vorbește despre chinurile pe care le-a avut de îndurat.

Dana Roba a trecut la începutul lunii iunie prin cea mai grea încercare a vieții ei. Soțul vedetei și tatăl fiicelor ale, Daniel Balaciu, i-a aplicat mai multe lovituri cu ciocanul, pe întreg corpul, incluiv la nivelul capului.

Viața Danei Roba a atârnat de un fir de ață, iar acum, din fericire, vedeta se recuperează și se vindecă pentru a putea fi alături în continuare de fetițele sale. Recent, vedeta a povestit cum o amenința soțul ei, încercând să îi facă rău prin proprii ei copii.

„Cu siguranță Daniel va plăti pentru tot ce a făcut, pentru șoapta diavolului pe care a ascultat-o să-mi ia viața cu ciocanul. Un lucru foarte nasol pe care mi-l amintesc înainte de chestia asta e că atunci când ne certam tot mă amenința că taie părul la fete. Pentru mine nu există ca fetele mele să aibă părul scurt, deci nu există”, a declarat Dana Roba, potrivit cancan.ro.

Citește și:

Daniel Balaciu a premeditat totul

Planul lui Daniel Balaciu a fost să îi ia viața Danei Roba și, mai apoi, să îi fure banii pe care i-a strâns de-a lungul anilor. Vedeta a aflat totul de la judecători, iar întreaga situație s-a dovedit a fi deloc întâmplătoare.

„Am auzit că judecătorii s-au uitat în telefonul lui Daniel și s-a ajuns la concluzia că el a premeditat totul cu fratele lui. S-au găsit mesaje în telefonul lui în care vorbea cu fratele său și își ziceau unul altuia să îmi fure banii (n.r. 20.000 euro) și să mă omoare. Deci, tot ce s-a întâmplat în acea dimineață nu a fost nimic întâmplător”, a declarat Dana Roba, potrivit click.ro.

Vizionare placuta


Kudika
26 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.