Setari Cookie-uri

Smiley a plecat pe nepusă masă din vacanța cu Gina! Artistul le-a lăsat singure pe soția și fiica sa

Smiley a plecat în mare grabă din vacanța de familie din Grecia și le-a lăsat singure pe Gina Pistol și pe fiica lor, Josephine.

Gina Pistol, Smiley și micuța Josephine s-au bucurat de o vacanță minunată în Grecia, dar pe parcursul acestei aventuri, artistul a fost nevoit să se întoarcă în România. Artistul și-a lăsat familia să se bucure de plajă și soare în timp ce el a revenit în țară.

În mijlocul nopții, Smiley și-a făcut bagajele și a luat primul avion spre București, lăsându-și soția și fiica să se distreze la maximum în paradisul elen.

"Vă anunț cu regret că am părăsit vacanța, cu noaptea în cap, mai precis 3:30 dimineața. Direcția București", a spus Smiley, pe social media.

În ciuda absenței sale, Gina Pistol și Josephine au continuat să se bucure de momente minunate în vacanță. Gina a relatat că au împărțit micul-dejun, s-au relaxat pe plajă, au construit castele de nisip și au savurat fiecare moment de liniște și pace.

Citește și:

"Dar noi am rămas în liniște și pace, tot în vacanță. Am luat micul-dejun ca fetele, apoi am mers la plajă. După ce Josephine și-a ales costumul de baie, am stat la plajă, am alergat, am făcut castelele prințeselor, am luat prânzul. Soare, mare, nisip și plajă, apoi am mers ca fetele, la somnul de frumusețe", a dezvăluit Gina.

Cu toate acestea, Smiley nu a stat departe prea mult timp. După ce a ajuns în România, a mâncat ceva delicios, s-a schimbat rapid și a plecat la un concert. Artistul și-a continuat angajamentele profesionale în ciuda faptului că îi era dor de familia sa.

A doua zi, Smiley s-a întors în Grecia, unde a fost întâmpinat cu multă dragoste de Gina și Josephine.

"A doua zi dimineață, m-am pornit înapoi în vacanță. Am fost întâmpinat cu pupici și îmbrățișări de la fete, apoi le-am scos la un cocktail pe plajă. Continuăm vacanța tot în trei, de aici încolo, până la final cu dans și voie bună", a spus Smiley într-un alt videoclip postat pe rețelele de socializare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.