Setari Cookie-uri

Juriul de la Chefi la Cuțite se schimbă! Mona Segall, anunț de ultima oră: am aflat că ei sunt prea obositi ca să mai continue..

Cei de jurați de la Chefi la Cuțite au ales să abandoneze emisiunea care i-a făcut cunoscuți, lucru confirmat printr-un comunicat bombă de către Antena 1.

Într-un anunț bombă făcut joi, 12 octombrie 2023, Antena 1 a dezvăluit că juriul de la emisiunea Chefi la Cuțite se schimbă pentru sezonul viitor. Cei trei jurați emblematici ai show-ului culinar, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, au ales să se retragă din proiect, lăsând în urmă numeroase întrebări.

Decizia neașteptată a fost confirmată printr-un comunicat oficial transmis de Antena 1. Această știre a provocat un val de reacții în rândul fanilor și telespectatorilor fideli ai emisiunii. Motivul principal al retragerii celor trei jurați a fost invocat ca fiind starea de oboseală, chiar dacă a existat o pauză de 6 luni între sezoane. Cu toate acestea, ei au decis să ia o pauză bine meritată de la show-ul care i-a consacrat în lumea culinară.

Citește și:

„Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei. Motivul principal invocat de aceștia a fost starea de oboseală, deși a existat o pauză de 6 luni între sezoane. Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situație nu au dus la soluția ideală.

Chefi la Cuțite este un format puternic, iar producătorul Mona Segall este o creatoare unică – a reușit întotdeauna să găsească oamenii iubiți de public. Sunt generații întregi de oameni de televiziune care îi datorează cariera și mai ales substanța devenirii a ceea ce sunt azi. Îi putem vedea pe toate ecranele.

Citește și:

Așteptăm cu mult interes noua generație de succes Chefi la cuțite, pentru că Mona și echipa ei știu ce înseamnă magia show-urilor unice.

Angajamentul nostru față de calitate și divertisment de clasă rămâne neschimbat. Calitatea este în ADN-ul Chefi la Cuțite. De la selecția juraților, până la producția show-ului și interacțiunea cu publicul, standardul nostru de calitate rămâne neschimbat și neîntrerupt.

Fanii Chefi la Cuțite se pot aștepta la un sezon nou plin de surprize, performanțe memorabile și momente emoționante”, a declarat Mihai Ioniță, CEO Antena Group, comunicatul fiind transmis de Antena 1.

Mona Segall a dezvăluit că a fost surprinsă de decizia juraților, întrucât aceștia nu i-au comunicat câtă oboseală au acumulat în timpul filmărilor. Ea a subliniat și cât de mult presupune un sezon al emisiunii Chefi la Cuțite, cu toate provocările și efortul depus de întreaga echipă de producție.

Citește și:

„Spre marea mea surprindere, cu mai puțin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei sunt prea obositi ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată. Știu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îți trebuie ca să îl duci la capăt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai știu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci 3 oameni profesioniști, care după atâția ani înțeleg televiziune, înțeleg și știu ce presupune pregătirea acestui format, știu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni și nu pot fi remediate într-o lună de zile”, este o parte din declarația producătorului general Mona Segall.

Citește și:

În ciuda schimbării majore a juriului, Antena 1 a promis telespectatorilor că vor avea parte de un sezon nou plin de surprize, performanțe memorabile și momente emoționante.

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.