Setari Cookie-uri

Prima reacție a lui Florin Dumitrescu, după plecarea de la Chefi la cuțite:

După anunțul șoc potrivit căruia cei 3 chefi ai emisiunii Chefi la cuțite părăsesc proiectul care i-a consacrat, Florin Dumitrescu a avut o primă reacție în mediul online.

Show-ul culinar "Chefi la Cuțite" a fost lovit de o veste neașteptată săptămâna aceasta, atunci când Antena 1 a anunțat că cei trei jurați ai emisiunii, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, părăsesc proiectul.

Mihai Ioniță, CEO Antena Group, a dezvăluit că motivul invocat de cei trei chefi pentru această decizie a fost oboseala, chiar dacă între sezoanele emisiunii a existat o pauză de 6 luni, de la aprilie până în octombrie 2023. O veste care a șocat și pe Mona Segall, producătoarea generală a emisiunii, care a mărturisit că nu se aștepta la o astfel de decizie luată cu puțin timp înaintea începerii filmărilor pentru sezonul următor.

În urma acestui anunț, Florin Dumitrescu și-a exprimat punctul de vedere printr-un mesaj enigmatic postat pe pagina sa de Instagram.

Citește și:

"Cea dintâi condiție a fericirii e liniștea sufletului", a scris el, citând cuvintele lui Nicolae Iorga.

Mona Segall, producătoarea emisiunii, a mărturisit că decizia celor trei chefi a fost o surpriză și pentru ea. Ea a subliniat că întreaga echipă a emisiunii s-a sprijinit reciproc și că această despărțire va avea un impact puternic asupra show-ului. Aceasta a dezvăluit că cei trei jurați nu i-au comunicat niciodată cât de obosiți s-au simțit, chiar dacă înțelege dificultatea pregătirii unui astfel de format.

"Ne-am făcut confesiuni, am căutat soluții când ne-a fost greu, ne-am sprijinit, ne-am sfătuit și ne-am bucurat împreună. Spre marea mea surprindere, cu mai puțin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei sunt prea obosiți ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată," a declarat Mona Segall.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.