Setari Cookie-uri

Spirit de dac- Sandra N-primesc mesaje emoționante de la românii din afară, dar și de la iubitori de istoria neamului român

"Spirit de dac", cea mai nouă piesă semnată Sandra N, aprofundează conexiunea cu identitatea culturală și istoria românească, aducând în prim-plan mândria și regăsirea națională. Sandra N mărturisește că s-a simțit inspirată să compună această piesă în timp ce lucra la proiectul său "Pe cărarea munților". Ceea ce a rezultat este o creație ce provoacă oamenii să se gândească la strămoși și la cultura dacică.

Piesa "Spirit de dac" se remarcă prin versurile sale puternice, care au reușit să emoționeze și să motiveze mulți ascultători. Cu o linie melodică și o interpretare care transmite liniște și versuri cu un puternic mesaj motivațional, piesa reușește atât să aline, cât și să încurajeze și să motiveze oamenii să nu renunțe, indiferent de eșecuri sau etapele dificile din viață.

Piesa a atras atenția a sute de mii de oameni în doar câteva zile, ceea ce demonstrează impactul său profund și aprecierea publicului. "Spirit de dac" a devenit o sursă de inspirație și mândrie națională pentru români și chiar pentru românii din diaspora.

Piesa a fost scrisă de Sandra N, iar producția a fost realizată de DOMINO.

,,Odată cu <

> am simțit o regăsire atât ca om, cât și ca artist. O reconectare cu ceea ce suntem toți în esență și cu ceea ce simt că mă împlinește. Reacțiile oamenilor și comentariile de la aceștia m-au motivat și m-au inspirat să compun mai departe și ceva din proiectul <

>, muzică, versuri, videoclip, concept și vestimentația și look-ul alese de mine, i-au dus pe oameni cu gândul la străbuni, la daci. De aici, într-o seară, citind comentariile, m-am pus la pian și am început să scriu și să cânt <>, am urcat-o pe rețelele de socializare, voce și pian, alături de încă alte câteva idei de piese, însă aceasta a devenit virală, strângând 700K views în doar 2 zile. Peste 2.000 de comentarii în care oamenii îmi spuneau că se regăsesc în versuri și că stârnesc în ei fie emoție, fie motivație, întărire, fie liniște. Primesc mesaje de la mame a căror copii le roagă să le pună piesa <>, primesc mesaje de la românii din afară, mesaje emoționante, dar și mesaje de la patrioți și iubitori de istoria neamului român. Abia aștept să vedeți proiectul complet, mai ales că în videoclip voi avea ca protagonist simbolul strămoșilor noștri daci: Lupul Dacic, încercând să reproducă legenda Medei și Lupul Dacic." ne spune Sandra N.

Citește și:

Sandra N, cu numele său real Alexandra Naftanaila, a început să cânte încă de la vârsta de 4 ani, participând la festivaluri și concursuri muzicale. Ea s-a dovedit a fi o creatoare de poezii și cântece încă din copilărie. În 2011, și-a început cariera în industria muzicală cu două cântece în limba engleză în colaborare cu Akcent, care au ajuns în top 5 MediaForest. De-a lungul celor 12 ani de carieră, a reușit să acumuleze peste 500 de milioane de vizualizări și să depășească granițele țării cu muzica sa. Unul dintre cântecele sale în limba română, "Ma dor ochii, ma dor," alături de Adrian Sînă a strâns 80 de milioane de vizualizări.

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.