Setari Cookie-uri

Suki Waterhouse și Robert Pattinson au anunțat cu umor sosirea primului lor copil, la Festivalul Corona Capital din Mexico City

Suki Waterhouse și Robert Pattinson se pregătesc să devină părinți pentru prima dată, iar momentul în care vestea a fost făcută publică a fost cu totul special.

În cadrul unei apariții surprinzătoare la Festivalul Corona Capital din Mexico City, Suki Waterhouse a făcut public anunțul mult așteptat: vedeta este însărcinată cu primul ei copil împreună cu actorul Robert Pattinson. Ceea ce ar fi putut fi o declarație oficială s-a transformat într-o ocazie plină de umor și sinceritate.

Suki și Robert formează un cuplu discret, încă din anul 2018. Recent, cântăreața și actrița britanică a ales să împărtășească vestea cea mare într-un mod cu totul special. În timpul festivalului, purtând o jachetă roz pufoasă, Suki a atras atenția asupra burticii sale și a spus publicului:

„M-am gândit să port ceva sclipitor astăzi pentru a vă distrage atenția de la altceva”, făcând apoi un gest către stomacul ei.

Citește și:

Cu toate că aplauzele au izbucnit în mulțime, artista a adăugat cu umor:

„Nu sunt sigură că funcționează”

O sursă apropiată cuplului a confirmat pentru Entertainment Tonight că Suki Waterhouse și Robert Pattinson se pregătesc să devină părinți pentru prima dată și sunt extrem de fericiți cu privire la această nouă etapă din viața lor.

„Suki Waterhouse și Rob Pattinson așteaptă primul lor copil împreună. Este atât de fericită, încântată și recunoscătoare pentru această experiență. Suki și Rob sunt adorabili împreună”, au declarat sursele.

Cuplul, care a fost surprins pentru prima dată împreună în 2018, a avut doar câteva apariții publice, menținândându-și povestea de iubire departe de ochii publicului. În februarie 2023, Suki Waterhouse a vorbit deschis despre relația lor în The Sunday Times, exprimându-și fericirea de a fi alături de Robert Pattinson timp de aproape cinci ani.

Citește și:

„Sunt șocată că sunt atât de fericită cu cineva de aproape cinci ani”, a mărturisit ea. „Întotdeauna avem atât de multe de spus și îl găsesc amuzant”, a adăugat viitoarea mamă.

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.