Setari Cookie-uri

Deea Maxer și Magdalena Chihaia, față în față la un eveniment din familia lui Dinu Maxer! Foști soți au petrecut în familie

Deea Maxer și Magdalena Chihaia, actuala iubită a lui Dinu Maxer, au fost față în față la un eveniment de familie! Foștii soți Maxer au venit fiecare cu partenerul actual, iar împreună au petrecut ca o familie!

Weekend-ul trecut, familia lui Dinu Maxer a avut un eveniment special - botezul nepoatei lui Dinu, micuța Ayana. La această zi importantă, s-au întâlnit cele două femei din viața lui Dinu Maxer: Deea Maxer, fosta sa soție, și Magdalena Chihaia, actuala lui iubită.

La biserică, unde a avut loc creștinarea micuței Ayana, Deea Maxer a fost însoțită de Robert, iubitul său, și cei doi copii. Pe de altă parte, Dinu Maxer a venit la eveniment cu Magdalena Chihaia. Deși cei doi au divorțat, Deea și Dinu au reușit să păstreze o relație bună, colaborând în continuare și pe plan profesional.

La petrecerea care a avut loc după botez, toată lumea s-a simțit bine, iar momentul deosebit a fost când iubitul Deei, Robert, s-a jucat câteva minute cu micuța Ayana, scrie libertatea.ro.

Citește și:

Deea și Dinu Maxer au fost, în trecut, un cuplu care nu numai că au format o familie, dar au și colaborat pe scenă, fie cântând împreună, fie el cântând în timp ce ea dansa pe muzică orientală. Cu toate acestea, acum, Deea acceptă doar să prezinte evenimente cu fostul soț, în timp ce pe plan muzical fiecare are proiectele sale personale.

Despre relația lor actuală, Deea a declarat că păstrează legătura cu Dinu doar în ceea ce privește copiii și afacerea lor comună în domeniul cosmeticelor. Ea gestionează această afacere și îl implică pe Dinu în echipa sa, unde fiecare are propriile sale responsabilități.

"Noi ținem legătura strict legat de copii. Și atunci când e nevoie, profesional. De exemplu, Dinu m-a contactat zilele trecute legat de o problemă, să-i spunem așa, vizavi de businessul pe care-l avem de gestionat împreună, și anume afacerea cu produse cosmetice. Din care facem parte amândoi, de vreo doi ani. Fiecare dintre noi are o echipă de vânzări, iar eu gestionez tot businessul. Dinu e în echipa mea. Eu sunt liderul, eu mă ocup de vânzări”, a declarat vedeta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.