Setari Cookie-uri

Deea Maxer își dorește un copil cu Rober Drîlea! Declarațiile lui Dinu Maxer

Relația dintre Deea Maxer și noul ei iubit, Robert Drîlea, pare a fi una de viitor, dacă ar fi să ne luăm după planurile pe care cei doi le au împreună. Recent, artista a dezvăluit că își dorește un copil cu partenerul său de viață. Cum a reacționat Dinu Maxer?

Recent, Deea Maxer a mărturisit că își dorește un copil cu actualul iubit, ceea ce nu a trecut neobservat de fostul său soț, Dinu Maxer. După divorțul lor, ambii și-au continuat viața și și-au refăcut viața amoroasă, iar acum Deea a găsit fericirea alături de Robert Drîlea, cu care își dorește un viitor comun și chiar un copil.

Deea și Robert au discutat deschis despre planurile lor de viitor. Noul iubit al vedetei s-a integrat rapid în viața artistei și a legat o relație apropiată cu cei doi copii ai Deei, Andreas și Maysa. Potrivit declarațiilor Deei, Robert își dorește să fie tată și se înțelege de minune cu micuții, iar acest lucru a făcut ca relația lor să se dezvolte și mai mult.

”Robert își dorește copii, vrea să fie tată. Ca orice cuplu am discutat toate aspectele legate de viitor, de viață și avem planuri frumoase, iar cu sănătate și înțelepciune, sper să le ducem la capăt, să le împlinim”, a spus Deea Maxer.

Citește și:

La rândul său, Dinu Maxer a preferat să fie mai rezervat în declarații și a menționat că singurul subiect de discuție pe care îl au în comun cu Deea sunt cei doi copii ai lor. Artistul a subliniat că fiecare dintre ei își urmează propriul drum în viață și că sunt liberi să facă ce doresc cu viața lor.

„Fiecare are viața lui, vorbim doar despre copii. Nu am nimic de declarat, dar eu și cu Deea vorbim doar despre copiii noștri. Copiii sunt ceea ce avem noi în comun.”, a mărturisit Dinu Maxer pentru playtech.ro.

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.