Setari Cookie-uri

Replica lui Marius Elisei la acuzațiile Oanei Roman: I-a plecat sluga de acasă...

După ce Oana Roman a răbufnit în mediul online și i-a adus reproșuri fostului ei soț cu privire la absența din viața fetiței lor, Marius Elisei i-a dat replica, acuzând-o de victimizare.

Recent, mediul online a fost zguduit de acuzațiile aduse de Oana Roman împotriva fostului său soț, Marius Elisei, privind presupusul abandon al fiicei lor, Isabela, în urma separării lor din luna septembrie a acestui an. Oana a izbucnit în lacrimi pe rețelele de socializare, afirmând că Marius Elisei nu se implică în creșterea copilului pe care îl au împreună.

La rândul său, Marius Elisei a luat atitudine și a declarat că nu și-a abandonat fiica, ci că își petrece timpul cu ea în fiecare weekend, conform programului stabilit. El a negat vehement acuzațiile Oanei Roman și a dezvăluit detalii despre modul în care se desfășoară relația sa cu Isabela, după despărțirea de fiica lui Petre Roman.

„Ce înseamnă că nu mă implic în creșterea Isabelei? Eu sunt în weekend, nu sunt în cursul săptămânii. Când îți pleacă sluga de acasă, care făcea multe, iar pe tine nu te încânta cu mai nimic, mna… nu mai contează. Nu eram bun nici așa, nici așa! Acum poate să spună într-adevăr că le făcea ea pe toate. Eu nu mi-am abandonat copilul”, a declarat Marius Elisei pentru Spynews.ro.

Citește și:

Fostul soț al Oanei Roman a subliniat că, în timpul relației lor, el era cel care se ocupa de multe dintre treburile gospodărești, și a adăugat:

„Eu am tras 10 ani în relația cu ea ca să fie bine, m-am chinuit și m-am rupt pe mine doar ca să ne fie bine. Am trecut și am înghițit peste multe fapte urâte pe care le face în continuare. Asta ce înseamnă? Să stau până la bâtrânețe, până la 60 de ani și să rămân singur. Păi, cine mă mai ia? Sunt niște văicăreli pentru că i-a plecat sluga de acasă. Ea nu făcea nimic nici atunci (n.r. – când erau într-o relație). Acum a dat de greu?”.

În ceea ce privește declarațiile Oanei Roman pe rețelele de socializare, Marius Elisei consideră că aceasta încearcă să se victimizeze și să atragă atenția urmăritorilor ei prin această poveste.

Citește și:

„Eu o văd pe Isa un weekend la două săptămâni. Eu o sun, câteodată răspunde, câteodată nu răspunde. Poate să fie și mai multe zile atunci când e vacanță. Ea face niște chestii acum ca să-și facă o comunitate așa pe Instagram cu persoanele care sunt despărțite, dar e treaba ei, pe mine nu mă privește. Eu încerc să fac tot posibilul să ne fie bine, și mie, și copilului, și Gabrielei”, a mai zis Marius Elisei pentru sursa mai sus-menționată.

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.