Setari Cookie-uri

Cătălin Botezatu dezminte zvonurile potrivit cărora ar fi gay: Am doi copii! Nu mai aberați!

Cătălin Botezatu a răbufnit pe pagina sa de Instagram, acolo unde un internaut i-a scris că este gay.

Celebrul designer de modă Cătălin Botezatu a răspuns cu fermitate comentariilor din mediul online cu privire la orientarea sa sexuală. După ce fanii au speculat că ar fi gay, creatorul de modă a ales să vorbească despre acest subiect controversat, subliniind că a iubit multe femei și că are doi copii.

Viața personală a lui Cătălin Botezatu a fost deseori subiect de discuție în mediul online, iar recent, în timpul unei vizite în Dubai, designerul a postat pe Instagram o fotografie alături de Crina Abrudan, declanșând comentarii și speculații cu privire la orientarea sa sexuală. Unul dintre utilizatori l-a întrebat direct dacă este gay, iar Botezatu nu a ezitat să ofere o replică fermă.

"De ce vă afișați cu femei, dacă sunteți gay? Nu vă cunosc personal și nici nu-mi doresc, dar antipatia și sarcasmul dumneavoastră îmi provoacă greață," a fost comentariul primit de Cătălin Botezatu, la care designerul a răspuns imediat.

Citește și:

"Am doi copii! Nu mai aberați! Unele sunt doar prietene bune, altele au fost soții, logodnice, amante perfecte, iubite de-o noapte nebună, dar toate au fost FEMEI! FEMEI ADEVĂRATE CARE, INDIFERENT DE STATUT, MERITĂ RESPECTATE, IUBITE ȘI PROTEJATE!" a transmis cu tărie creatorul de modă.

Invitat în emisiunea „După faptă și răsplată”, moderată de Cristina Șișcanu la Metropola TV, Botezatu a dezvăluit că are doi copii, ambii băieți și a explicat decizia de a nu-i ajuta financiar. Designerul consideră că acei bani pot fi folosiți în scopuri caritabile și că fiecare copil ar trebui să își câștige proprii bani prin muncă.

"Eu am doi copii de care știu sigur. Ambii băieți. Oamenii din familia mea, părinții și așa mai departe, au tot ce le trebuie. De ce nu ar merge banii mei într-o altă direcție, la niște oameni care chiar au nevoie de ei? Copiii mei poate că au nevoie de bani, poate că nu. Dar copiii, în general, ar trebui să muncească," a explicat Botezatu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.