Setari Cookie-uri

Rona Hartner, mândră de fiica ei! Tânăra de 18 ani are un viitor strălucit

Rona Hartner are motive de mândrie, asta pentru că fiica ei, Rita, își câștigă banii de una singură, la doar 18 ani. Cu ce se ocupă tânăra?

Rona Hartner se bucură de o viață de familie fericită alături de fiica ei, Rita Sumalya, în vârstă de 15 ani. Deși a încercat să o țină departe de lumina reflectoarelor pentru a o proteja, tânăra a surprins pe toată lumea când a apărut alături de mama ei într-o emisiune televizată.

Rita Sumalya s-a născut în Franța, fiind rezultatul iubirii dintre Rona Hartner și dansatorul Rocco Sedano. Adolescența trăiește în principal în Franța, dar vizitează România de fiecare dată când are ocazia. Deși nu se știau multe despre ea, se pare că tânăra are un viitor promițător în lumea artistică.

Cu un fizic impresionant și un talent remarcabil, Rita a jucat deja în trei filme și a avut succes la o vârstă fragedă. Cu toate acestea, mama sa subliniază că momentan se concentrează pe pasiunile ei și că își dorește să îi ofere sprijinul necesar în dezvoltarea ei personală și profesională.

Citește și:

“E mai înaltă decât mine. Fata mea se descurcă de una singură. Anul acesta mi-am luat un an sabatic mamă-fiică, să descoperim mai multe lucruri împreună. Și o iau cu mine peste tot. Îmi dau seama că la 18 ani va pleca pe drumul ei, între șapte ani și acum a fost numai și numai la școală. Și eu de fiecare dată când plecam în România, ea rămânea cu mama. Iar eu, ca artistă, am simțit o suferință destul de mare.

De aceea am optat să facă o școală acasă, este în Franța, și în același timp să mă urmeze peste tot. Home schooling, cu școală de modeling, cu alte chestii. Nu prea îi place la școală cu foarte mulți copii, colegii nu au fost prea cool. Așa că home schooling îi convine mai mult. Vrea să facă un curs de hair styling, pe culoare bio, va face și modeling. Și avem și un film în care va juca. A mai jucat, deja, în trei filme. Și e basistă”, a spus Rona Hartner, în emisiunea lui Teo Show.

Citește și:

Una dintre dorințele Ronei Hartner a fost să îi ofere fiicei un nume care să îi amintească de originile sale din Argentina. Astfel, Rita Sumalya a primit un nume cu înțeles special: "Sumalya" înseamnă "lumină frumoasă" și este inspirat din cultura quechuană, iar cel de-al doilea nume, "Rita", provine de la Sfânta Rita, sfânta preferată a artistei.

„Am vrut să îi dau un nume quechuan ca să nu își uite originile din Argentina, mai precis de la indienii quechuan de unde vine străbunica ei, din partea tatălui. Am ales Sumalya care înseamnă „lumină frumoasă” și pe urma i-am pus și numele sfintei mele preferate, Sfânta Rita, și atunci are cele două nume.”, mărturisea cântăreața pentru kanald.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.