Setari Cookie-uri

Pe Andreea Bănică o cunoaște o țară întreagă, dar puțini știu cum arată sora ei! Imagine rară cu sora cea mare a artistei

Andreea Bănică le-a făcut o surpriză inedită urmăritorilor de pe Instagram! Vedeta a postat o imagine cu sora ei, iar asemănarea dintre cele două este izbitoare!

Andreea Bănică este o artistă iubită de o țară întreagă, care și-a format o comunitate numeroasă pe Instagram! Vedeta are grijă să își țină la curent fanii cu tot ceea ce face, iar recent ea le-a oferit o surpriză inedită.

Puțină lume știe faptul că artista are o soră cu 7 ani mai mare, care a ales să stea departe de lumea mondenă. Recent, Andreea a distribuit o imagine cu sora ei, în timp ce erau la un restaurant și se bucurau de timp de calitate împreună. Cele două sunt foarte apropiate, chiar dacă locuiesc în orașe diferite. Iar atunci când se văd, Andreea și sora ei au grijă să recupereze timpul pierdut.

Fanii au reacționat imediat și i-au lăsat artistei numeroase comentarii apreciative. Internauții au apreciat cât de mult seamănă Andreea Bănică cu sora ei.

Citește și:

Cine este sora Andreei Bănică?

Sora Andreei Bănică se numește Ramona Bănică Slave și are 45 de ani, fiind cu 7 ani mai mare ca artista. Ea a ales să locuiască la Eforie Nord, acolo unde cele două s-au născut. Ramona Bănică este căsătorită și are o fetiță.

După ce părinții lor au murit, Andreea s-a bazat pe ajutorul surorii sale, care i-a fost ca o a doua mamă.

„Nu știu ce m-aș fi făcut fără ea și fără soțul meu. Ei au fost familia mea după ce ai mei s-au dus. Pe sora mea o iubesc enorm și o respect pentru toate sacrificiile pe care le-a făcut”, declara Andreea pentru CANCAN.ro, în urmă cu ceva timp.

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.