Setari Cookie-uri

Cu ce se ocupă, de fapt, fratele lui Dani Oțil: Nu ştiu cum am putut să rezistăm în aceeaşi cameră fără să ne omorâm...

Cu toate că nu se înțelegeau sub nicio formă atunci când erau copii, Dani Oțil și fratele său mai mare, Dorin Oțil, au o relație strânsă acum. Prezentatorul tv a vorbit despre fratele său și despre lucrurile pentru care îi este recunoscător.

Dani Oțil, cunoscutul prezentator de televiziune, a dezvăluit recent publicului o latură mai puțin cunoscută a vieții sale: relația cu fratele său mai mare, Dorin Oțil. În timp ce Dani este pe val în lumina reflectoarelor, ca prezentator al emisiunii matinale de la Antena 1, Dorin a preferat mereu să trăiască în discreție și să se țină departe de ochii lumii.

Chiar dacă în copilărie cei doi frați erau dușmani de moarte, odată cu trecerea timpului și maturizarea fiecăruia, relația lor s-a transformat într-o legătură puternică și solidă. Recent, în cadrul unei emisiuni online, Dani Oțil a vorbit despre fratele său mai mare, recunoscându-i inteligența și dedicarea în domeniul său de activitate. Dorin Oțil, în vârstă de 47 de ani, este un specialist în antene GSM și locuiește în județul Timiș. Deși nu este celebru sau bogat, Dani subliniază că fratele său este extrem de inteligent și tehnic, fiind unul dintre cei mai buni în domeniul său din România.

Citește și:

„Nu, el nu este nici celebru, nici bogat, dar este foarte inteligent, e tehnic. Sunt mai prost decât el, da. Și îi mulțumesc că nu m-a lăsat să fumez în liceu, a fost primul semn de inteligență.

El este cel mai bun specialist în antene GSM din România. El a muncit să monteze antenele alea mari ca să aveţi voi semnal la telefon prin munţi. Acum a mai crescut puţin şi lucrează într-o hală”, a spus Dani Oțil.

Despre relația lor din copilărie, Dani Oțil recunoaște că au avut momente dificile și conflicte, dar odată cu trecerea timpului și cu maturizarea, legătura lor s-a consolidat și a devenit mai profundă. Chiar și în ciuda diferențelor de opinie și a provocărilor, Dani își exprimă recunoștința pentru influența pozitivă pe care Dorin a avut-o asupra lui, menționând chiar că acesta l-a îndrumat și l-a încurajat să renunțe la fumat în adolescență.

Citește și:

„Eu cu frate-miu eram… eu nu ştiu cum am putut să rezistăm în aceeaşi cameră fără să ne omorâm. După, relaţia s-a supersudat. E cu patru ani mai mare.

Eu nu sunt prieten cu frate-miu pe Facebook. Ce oi fi eu aşa sălbatic? (…) Ar trebui măcar să îi accept cererea de prietenie. Pentru mine, el a făcut cele mai importante lucruri în viața mea. El m-a învățat să fumez, el m-a bătut să mă las!”, declara Dani Oțil.

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.