Setari Cookie-uri

Dorian Popa, despre posibilitatea adopției unui copil: De ce să nu ajut un destin care are nevoie de chestia asta...

Dorian Popa a vorbit despre planurile sale de viitor, iar printre acestea se numără și adopția unui copil.

Dorian Popa are planuri mari în ceea ce privește viața sa personală și profesională. Artistul și-a exprimat dorința de a adopta un copil și a vorbit despre acest subiect într-un interviu recent.

Dorian Popa este într-o relație de mulți ani cu Claudia Iosif, iar întrebările despre căsătorie și copii au fost frecvente. Cu toate acestea, artistul a preferat să își țină viața personală mai discretă și să se concentreze pe cariera sa. Cu toate acestea, el a vorbit despre dorința de a adopta un copil, un sentiment care a devenit mai puternic după ce a adoptat un câine pe nume Cheluțu. Experiența de a salva un suflet a stârnit în el gânduri legate de adopția unui copil.

Dorian Popa recunoaște că procedura de adopție în România poate fi complicată, dar este hotărât să facă acest pas atunci când va simți că este momentul potrivit. El a menționat că, din punct de vedere financiar, se simte pregătit pentru această responsabilitate și este dispus să ajute un copil care are nevoie de dragoste și îngrijire.

Citește și:

"Eu m-am gândit de foarte multe ori să adopt un copil și sentimentul și mai pregnant în ceea ce privește adopția a venit în momentul în care l-am adoptat pe Cheluțu și mi-am dat seama cât de mult te poate iubi un suflet pe care îl salvezi de la pierzanie. De foarte multe ori m-am gândit și ce ar însemna să înfiezi un copil, să adopt un copil. Și dacă voi avea și copilul meu tot mă voi gândi în continuare și la adoptat pentru că, dacă Dumnezeu mă va ține la fel de puternic financiar, de ce să nu ajut un destin care are nevoie de chestia asta?", a declarat Dorian Popa pentru ciao.ro.

În plus față de planurile sale personale, Dorian Popa este implicat în dezvoltarea unui cartier de vile din Domnești. El investește în proiectele sale și are planuri de a-și achiziționa o nouă mașină de lux, un Rolls Royce Phantom.

Citește și:

„Dacă ne ajută Dumnezeu o să vină și mașina de 750.000 de euro dar mai presus deorice acum trebuie să terminăm noile case ce sunt în construcție pentru că întotdeauna businessul trebuie să fie înaintea plăcerilor și dacă Dumnezeu vrea și din punct de vedere pecuniar sunt pregătit, o să vină și Rolls-ul. Primele 6 case construite în Hatz Residence sunt vândute, mulțumesc lui Dumnezeu, dar cred că mai presus de orice ele s-au vândut pentru că au reprezentat un raport preț-calitate optim.

Pregătesc noile case care o să fie și mai mișto, încercăm să ne îndreptăm către casele independente, din punct de vedere energetic. Vom avea panouri fotovoltaice, nu vom mai avea gaze ci pompe de căldură, vom avea puțuri de apă, în a doua pânză freatică la fiecare casă, și vom avea cu siguranță un upgrade considerabil în ceea ce privește designul interior al caselor. O să mai cresc încă o treaptă și să le fac și mai premiun și mai mișto, și cu siguranță voi încerca să păstrez aceeași marjă scăzută de profitabilitate pentru că nu vreau să mă îmbogățesc de pe cârca oamenilor, vreau să mă îmbogățesc prin muncă și profit decent”, a spus Dorian Popa pentru sursa mai sus-menționată.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.