Setari Cookie-uri

Andreea Antonescu i-a impus reguli clare lui Victor Vrînceanu, în ceea ce o privește pe micuța lor

Andreea Antonescu a luat câteva decizii clare în ceea ce privește creșterea micuței Venice. Fostul iubit al artistei, Victor Vrînceanu, are de respectat anumite reguli, deși nu este împăcat cu programul de vizită stabilit.

O relație încheiată la doar trei luni de la nașterea fiicei lor, Venice Victoria, a adus cu sine un set de înțelegeri și condiții pentru Victor Vrînceanu, fostul partener al Andreei Antonescu. Recent, într-un interviu acordat pentru cancan.ro, Victor Vrînceanu a dezvăluit modul în care a gestionat relația cu Andreea Antonescu după despărțire, dar și cum se implică în creșterea micuței Venice Victoria.

După despărțirea celor doi, Victor Vrînceanu a făcut un compromis pentru binele copilului său și a acceptat să se vadă cu fiica sa doar o dată pe săptămână. Cu toate acestea, el nu uită să o sprijine financiar pe Andreea Antonescu, oferind lunar o sumă de bani pentru creșterea fetiței lor. Cu toate că Andreea Antonescu a afirmat că își crește copiii singură, Victor Vrînceanu a ales să nu comenteze aceste declarații.

Citește și:

„Când am avut discuția finală despre despărțire, am întrebat-o cum facem cu copilul. Eu mă gândeam la program, iar ea mi-a spus că e OK dacă îi dau o anumită sumă de bani pe lună”, a dezvăluit jurnalistul, pentru sursa citată mai sus.

Despre suma pe care o trimite lunar Andreei Antonescu, Victor Vrînceanu nu a dorit să dezvăluie detalii, dar a menționat că și-a luat timp pentru a evalua această situație. După o perioadă de reflecție, a acceptat să ofere suma cerută de fosta sa parteneră.

Cea mai importantă prioritate pentru Victor Vrînceanu este fiica sa și a subliniat că nu există limite financiare atunci când vine vorba de a-și ajuta copilul. Acesta i-a comunicat Andreei Antonescu în mai multe rânduri că poate conta pe el oricând pentru sprijinul necesar pentru creșterea fiicei lor. Recent, a propus chiar organizarea petrecerii de un an a micuței Venice Victoria, programată pentru luna decembrie.

Citește și:

Cu toate acestea, Victor Vrînceanu a subliniat faptul că își vede fiica doar o dată pe săptămână, ceea ce consideră insuficient pentru relația sa cu micuța. El a propus inițial ca programul de întâlniri să fie stabilit în mod egal, dar Andreea Antonescu nu a fost de acord cu această propunere. În schimb, ea a sugerat două weekenduri pe lună și câteva ore de vizită în timpul săptămânii.

În plus, Victor Vrînceanu a exprimat dorința ca fiica lor să nu fie expusă pe rețelele de socializare sau implicată în campanii de publicitate online, cerându-i Andreei Antonescu să o protejeze de astfel de expuneri.

„Am spus clar că nu sunt de acord sub nicio formă cu expunerea Victoriei pe rețelele sociale și în scopuri comerciale. Nu am să acceptat niciodată ca fiica mea de 10 luni să fie folosită în campanii de promovare de diverse produse. Păi, noi, părinții ei, pentru ce muncim? Ca să o protejăm și să o ferim de astfel de lucruri. Așa mi se pare normal. Și mai e un aspect extrem de important. (…) A spus că Victoria nu este vreun șef de clan mafiot sau ofițer de securitate ca să fie ferită de fotografii.”, a mai spus fostul iubit al Andreei Antonescu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.